CSA Steaua vs FCSB atinge cote MAXIME dupa sarbatoarea de 73 de ani a ros albastrilor! "Uitati la ce situatie am ajuns"

CSA Steaua vs FCSB atinge cote MAXIME dupa sarbatoarea de 73 de ani a ros albastrilor! "Uitati la ce situatie am ajuns"

Clubul din Ghencea a implinit 73 de ani, iar evenimentul a fost sarbatorit atat ce CSA Steaua, cat si de FCSB.

Evenimentul aniversar al clubului Steaua a pornit noi discutii si controverse intre CSA si FCSB. Ambele echipe si-au insusit sarbatoarea si suporterii de la ambele formatii au avut mesaje de felicitari.

Cristi Balaj, fost arbitru in Liga 1, este de parere ca situatia dauneaza fotbalului romanesc si totul trebuie sa se clarifice pentru bunul mers al ambelor echipe.

"Am arbitrat toate echipele Steaua, toate Craiovele. Pentru mine, FCSB - Dinamo a reprezentat tot un derby. Uitati la ce situatie am ajuns. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Daca una dintre fetele mele se va marita si isi va schimba numele, inseamna ca nu mai este aceeasi persoana?     

Faptul ca au existat anumite neintelegeri, faptul ca s-a demonstrat ca Gigi Becali trebuia sa treaca printr-o procedura de licitatie cand a achizitionat clubul. Trebuie sa le stabilim. Armata, daca ar avea o echipa in Liga 1 cum ar sustine-o? Avem o lupta care nu duce la nimic bun!", a spus Balaj potrivit Antena Sport.

Steaua a aniversat 73 de ani pe 7 iunie, iar dupa ce FCSB a postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook a echipei, Florin Talpan, reprezentant al CSA, a luat foc si a dorit sa ceara presei sa nu mai incurajeze astfel de fapte.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies