Cristiano Bergodi e OUT de la Voluntari! Italianul poate ramane in lupta pentru titlu! O echipa mare l-a pus in asteptare

Cristiano Bergodi e OUT de la Voluntari! Italianul poate ramane in lupta pentru titlu! O echipa mare l-a pus in asteptare

Cristiano Bergodi (55 ani) a fost demis de la Voluntari.

Antrenorul italian a confirmat pentru www.sport.ro ca nu mai este antrenorul lui Voluntari din cauza rezultatelor extrem de slabe ale echipei. Ilfovenii au incheiat anul pe ultimul loc, cu doar 8 puncte obtinute in 21 de meciuri disputate. Bergodi va fi inlocuit de Mihai Teja, care s-a despartit recent de Poli Iasi.

Italianul ar putea ramane in Liga 1, sa se lupte la titlu. Universitatea Craiova este interesata de serviciile sale, daca Victor Piturca alege sa plece. Antrenorul oltenilor a solicitat transferuri importante in pauza de iarna, insa conducerea a refuzat, motiv pentru care Piturca nu ar mai fi dispus sa continue.

Oltenii au vrut sa il aduca pe Bergodi inca din primavara anului trecut, insa conducerea din Voluntari l-a convins sa ramana pe loc, cu o oferta de nerefuzat. Salariul lui Bergodi ajungea la 11.000 de euro, o suma imensa pentru Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT