Rapid - Farul Cristi Sapunaru Superliga Superliga

Cristi Săpunaru, mesaj de căpitan după Rapid - Farul 1-1 + Care este obiectivul giuleștenilor

Rapid a obținut un punct din confruntarea cu Farul din etapa a 15-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 23:08
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 23:07

După meci, Cristi Săpunaru a vorbit despre evoluția Rapidului, evidențiind faptul că speră ca la următoarele meciuri să înscrie mai multe goluri.

Totodată, căpitanul giuleștenilor a spus care este obiectivul Rapidului în această stagiune, având în vedere că echipa se află pe locul doi cu 28 de puncte.

Săpunaru: „Obiectivul este play-off-ul!”

„Nu am băgat mingea în poartă de suficiente ori ca să câștigăm. S-a mai întâmplat, o să mai lucrăm la asta și sperăm că o să marcăm mai mult decât adversarul.

Cred că am controlat meciul de la un capăt, până la celălalt. 

N-am văzut golul anulat, credeți-mă. Dacă arbitrul a decis că a fost henț, înseamnă că a fost henț. 

V-am spus de la începutul campionatului că Rapid București se bate pentru intrarea în play-off. Obiectivul nostru este play-off, nu titlul. Încercăm să acumulăm cât mai multe puncte pentru a intra în play-off. Dacă vom avea suficiente, cât ne vom putea bate la titlu, atunci vedem.

Urmează meciul cu CFR, nu stăm să calculăm celelalte meciuri. Luăm fiecare meci ca pe o finală, iar acum urmează cu CFR.

Am intrat cu atitudine (n.r. la pauză), stadionul ne-a aplaudat la sfârșit pentru atitudinea pe care am arătat-o. N-am reușit să învingem, din păcate”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Rapid București - Farul Constanța 1-1

Farul Constanța a intrat mai bine în joc. Denis Alibec a înscris un gol fantastic după o pasă pe măsură oferită de Grameni, în minutul 20.

În partea a doua a meciului, Rapid a controlat jocul pe măsură. Cristi Săpunaru a restabilit egalitatea în minutul 52, din centrarea lui Ioniță II.

Pe final, giuleștenii au fost aproape de a smulge victoria, însă golul magistral al lui Emmers a fost anulat de intervenția VAR. 

Scorul a rămas 1-1, iar ambele echipe au plecat acasă cu câte un punct, după un derby pe măsură pe Stadionul "Giulești - Valentin Stănescu".

Echipele de start:

  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Grigore, Morais - Kait, Albu, Emmers - Sefer, Luckassen, Ioniță
  • Farul: Constanța: Aioani - Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki - Artean, Băluță, Grameni - Alibec, Munteanu, Pitu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies