Părerea specialistului! Ce spune Marius Avram despre golul anulat Rapidului. A procedat corect Kovacs?

Marius Avram Farul Constanta Istvan Kovacs Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 22:58
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 23:05

Rapid şi Farul Constanţa, primele două clasate în Superliga de fotbal, au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), vineri seara, pe stadionul din Giulești, în cel mai interesant meci din etapa a 15-a, ultima a turului.

Gazdele puteau da lovitura în minutul 87 al meciului, când belgianul Xian Emmers a reușit să marcheze, însă golul a fost anulat de Istvan Kovacs, după consultarea VAR, pentru un henț comis de Albu, care în primă fază trecuse neobservat.

Marius Avram laudă decizia arbitrilor din camera VAR

„La început mă gândeam că se analizează de către cei din camera VAR dacă a ieșit afară sau nu mingea la Ioniță. La faza respectivă nu aveau la ce să-l cheme pentru că trebuia rezolvata de ei.

După centrare, însă, cei din camera VAR au văzut foarte bine o jucare clară a mingii cu mâna. Poziția brațului nu este naturală. Își mărește suprafața corpului și obține și un avantaj prin faptul că blochează o eventuală respingere a unui fundaș.

Mâna e ridicată și în lateral, deci nu sunt dubii din punctul acesta de vedere și decizia este cea corectă”, a spus Marius Avram la TV Digi Sport.

Rapid are o singură victorie (deplasare) în ultimele patru meciuri de campionat, două egaluri acasă şi un eşec în deplasare.

Farul venea după cinci victorii consecutive în Superligă, ultimele trei fără gol primit. Constănțenii încheie astfel turul cu un avans de cinci puncte faţă de următoarea clasată, Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!