Cristi Sapunaru Florin Raducioiu Rapid suspendare Cristi Sapunaru Superliga

"S-a creat un precedent, nu putem fi ipocriți". Reacție vehementă după suspendarea "blândă" a lui Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, a primit doar o etapă de suspendare și a fost amendat cu 9.400 de lei după incidentele de la meciul cu FC U Craiova, pierdut de echipa sa, scor 0-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 16:22
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 16:42

Giuleștenii au făcut deplasarea la Târgu Jiu pentru meciul din etapa a zecea cu FCU Craiova, încheiat 1-0 pentru gazde. După fluierul final, Cristi Săpunaru s-a luat la "harță" cu un suporter al oltenilor, iar la momentul respectiv scandalul a degenerat. 

La aproape o lună de la evenimente a venit sancțiunea de la FRF: o etapă suspendare și 9.400 RON amendă.

Florin Răducioiu a vorbit despre sancțiunea primită de Cristi Săpunaru, evidențiind faptul că o etapă este insuficientă pentru a-l "pedepsi" pe jucătorul giuleștenilor.

"Evident că nu mi se pare în regulă că Săpunaru a primit doar o etapă de suspendare. Ce vrei să facem aici, să minţim? Nu putem fi ipocriţi. Nici măcar nu s-au înţeles criteriile pe baza cărora s-a luat această decizie. S-a creat deja un precedent, asta este, nu s-a luat cea mai bună decizie. Culmea, a venit această suspendare chiar înaintea unui meci din Cupa României", a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Ion Crăciunescu: "Minim 5 etape trebuia suspendat"

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a vorbit despre sancțiunile primite de Cristi Săpunaru, luând în derâdere decizia de a fi suspendat o singură etapă.

"Cred că, la exigența Federației de Fotbal, trebuia să-i dea avertisment. I-a dat foarte mult o etapă, mi se pare exagerat! Comisiile sunt independente, dar sunt numite tot în comitetul executiv al Federației. Mi se pare o decizie...

Mie Săpunaru îmi place foarte mult, îl stimez foarte mult, dar de data asta a greșit și trebuia să plătească zdravăn pentru greșeala pe care a făcut-o. Eu zic că minim 5 etape", au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Digi Sport.

  • Cristi Săpunaru și-a executat deja pedeapsa. Rapid a jucat cu CS Afumați în Cupa României și a învins cu 3-0
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!