"Este rusinos! De ce costa atat? Federatia trebuie sa dea explicatii!" Cristi Balaj intervine in scandalul ditre FRF si LPF pe tema VAR

"Este rusinos! De ce costa atat? Federatia trebuie sa dea explicatii!" Cristi Balaj intervine in scandalul ditre FRF si LPF pe tema VAR

Fostul arbitru Cristi Balaj, in prezent presedinte la ANAD, critica FRF in scandalul iscat pe tema arbitrajului video.

Fostul arbitru spune ca este imposibil ca instruirea sa coste cat estimeaza FRF si se intreaba daca cei care conduc fotbalul romanessc vor sa obtina profit din aceasta poveste.

"Am ramas stupefiat sa vad cum Federatia vine si spune ca ar costa 350.000 – 500.000 de euro sa pregatesti arbitri. Sa ce? Faci profit la gratarul pe care il dai, cand le dai de mancare? Platim terenurile de la Mogosoaia, cazarea? Vassaras are salariu, sa-i mai dam un salariu? Sa dam salariu si cui?

Lui Gabi Bodescu, care se ocupa de CCA, din partea FRF? Pentru ce? Pentru ce venim cu asemenea sume aberante?", a spus Cristi Balaj, la Look Sport.

Balaj a vorbit si despre instruirea pe care arbitrii trebuie sa o faca si a scos in evidenta faptul ca FRF-ul ar putea sa faca acest proces prin niste costuri reduse.

"Costurile sunt aparatura, pusa la dispozitie de provider, Liga care va suporta costurile suplimentare cu arbitri VAR, care vor exista la meciuri. Federatia trebuie sa-i pregateasca.

De cand lumea ne-a pregatit Federatia si niciodata nu s-a intamplat sa venim la cursuri si sa ni se fi decontat transportul sau sa ni se plateasca alte sume. Este rusinos. Ajungem sa facem profit la gratarele pe care le vom da la arbitri, pentru ca mananca in pauza de sedinta? Ce sa coste? Mesele pe care le dai la arbitri, ca-i aduci de la distante. Sala nu trebuie sa o platesti, terenuri exista, hotel exista. Si multe cursuri le poti face in sistem online", este de parere Cristi Balaj.

  • Cristi Balaj intervine in scandalul ditre FRF si LPF pe tema VAR!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies