EXCLUSIV Cristi Balaj i-a dat replica lui Ioan Becali, după ce fostul impresar i-a stabilit prețul lui Krasniqi

CFR Cluj Cristi Balaj Ermal Krasniqi ioan becali Superliga Cristi Balaj
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 21:35
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 21:34

Conducerea ardeleană a plătit 200.000 euro pe aducerea kosovarului în perioada de mercato din iarnă, iar de atunci, Ermal Krasniqi a înscris patru goluri și a oferit un assist în nouă apariții în Superligă.

Ioan Becali, fost agent FIFA și actual consilier la firma de impresariat Becali Sport, a vorbit despre Ermal Krasniqi și a evidențiat faptul că fotbalistul ar valora nu mai puțin de patru milioane de euro.

Cristi Balaj i-a dat replica lui Ioan Becali, după ce fostul impresar i-a stabilit prețul lui Krasniqi

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a oferit o reacție în exclusivitate la emisiunea „SuperFanii” și a precizat că Ermal Krasniqi, având în vedere faptul că l-a văzut și la antrenamente, valoerază mult mai mult decât patru milioane.

„Când vine vorba de transferuri, de jucători care pleacă, eu nu sunt adeptul în a mă hazarda și a stabili prețul. Din punctul meu de vedere, prețul e stabilit de cerere și de ofertă. Cunoscând calitatea acestui jucător, eu consider că valorează mult mai mult de atât”, a spus Crsti Balaj la emisiunea „SuperFanii”.

Cât crede Ioan Becali că valorează un jucător de la CFR Cluj: „A venit din neant, nimeni nu l-a văzut”

Prezent la victoria categorică a CFR-ului din Gruia, 4-0 cu rivala locală, 'U' Cluj, Ioan Becali a vorbit despre unul dintre elevii lui Dan Petrescu, Ermal Krasniqi.

„Krasniqi este un jucător de care este interesat un anumit club. Este kosovar, e și albanez. Eu am un prieten de origine albaneză care are o funcție la o echipă importantă și s-ar putea realiza ceva. Depinde de el. Nu pot să spun din ce țară este clubul. 

Dar el este un jucător important, are doar 24 de ani, a venit din neant, nimeni nu l-a văzut. Doar Dan Petrescu. Și uite că este surpriza CFR-ului. Cred că valorează în jurul a patru milioane de euro”, a spus Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!