CFR Cluj Cristi Balaj Dan Petrescu U Cluj Superliga

VIDEO Reacția conducerii lui CFR Cluj după ce Dan Petrescu a răbufnit la conferința de presă: „I-am primit cu brațele deschise! E neplăcut!”

CFR Cluj a dat de pământ cu rivala din oraș, Universitatea Cluj, scor 4-0, în ultima etapă a sezonului regulat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 19:40
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 19:44

Meciul s-a desfășurat într-o atmosferă spectaculoasă după ce fanii oaspeților au fost lăsați într-un număr mare să intre pe stadionul lui CFR Cluj. Asta nu i-a împiedicat din a-l înjura pe antrenorul campioanei, Dan Petrescu, cel care la finalul meciului a fost surprins arătând patru degete spre tribune.

Tehnicianul și-a explicat gestul la conferința de presă, răbufnind în urma înjurăturilor primite. 

Cristi Balaj a vorbit despre situația tensionată dintre fanii lui U Cluj și Dan Petrescu 

Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a vorbit despre injuriile aduse lui Dan Petrescu, punctând că este neplăcută situația, asta și în contextul în care conducerea a acceptat un număr mare ai fanilor lui U Cluj pe stadionul din Gruia.  

„E neplăcut când îi primești cu brațele deschise și încerci să fii cât mai ospitalier. S-au pus biletele în vânzare online, s-a creat și acel compromis pentru a nu fi incidente și forțele de ordine și Jandarmeria au decis să îi lase totuși să migreze în tribune și să nu își respecte locurile lor. Unii au fost nevoiți să-și schimbe locurile.

Făcând astfel de demersuri, e neplăcut să îți fie înjurat antrenorul. Față de Sabău, noi avem un respect deosebit și nu am auzit ca fanii noștri să îl înjure. A fost echilibrat, noi am fost 6.000, ei au fost 7.000. Dar nu e vorba de asta, indiferent că vorbim de 5 spectatori sau de 5.000. Nu poți să denigrezi și să jignești un adversar, un antrenor”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport. 

Motivul pentru care Cristi Balaj s-a dus în tribune pentru a vorbi cu un fan 

Totodată, președintele ardelenilor a fost surprins în tribune, printre suporteri, discutând cu un fan și a oferit detalii despre moment, dezvăluind că a mers să vorbească cu el pentru a-l muta de lângă fanii lui U Cluj pentru siguranța lui.

„A fost supărat un suporter al echipei noastre, un abonat care a fost deranjat că a fost ridicat de la locul unde avea abonament și a fost mutat la centrul tribunei, alături de membrii familiilor jucătorilor noștri.

Ne-am cerut scuze și i-am spus că acest gest a fost pentru siguranța lui, pentru că era cu copilul lui. Noi nu le-am dat voie să se mute pe locurilea alea, nu au respectat ce scria pe bilet, ce am stabilit la început.

Dar Jandarmeria a stabilit apoi ca acolo să fie numai suporteri ai lui U. A fost bine să fie protejați suporterii ambelor echipe, nu au fost incidente și asta e cel mai important. A înțeles, am făcut poze cu el, a fost benefică discuția”, a adăugat oficialul din Gruia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!