Liga 1

Cristi Balaj, detalii despre venirea la Cluj: ”Atunci voi fi președintele CFR-ului!”

CFR Cluj negociază de luni bune cu Cristi Balaj.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 19:52
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 20:28

Fostul arbitru este chemat la Cluj pentru a-l înlocui pe Marian Copilu, demis în urma scandalului cu Marius Șumudică. Balaj a refuzat mai multe oferte ale campioanei, însă este mai aproape ca oricând de echhipa ardeleană.

Acesta a vorbit despre negocierile dintre el și CFR, declarând că a ajuns la un acord cu CFR Cluj și urmează să ajungă în Gruia, după ce Agenția Naționala Antidopping va avea un nou conducător.

"Voi fi președintele CFR-ului în momentul în care în Monitorul Oficial va apărea revocarea mea și va fi numit un nou președinte la ANAD. Este o formalitate, care trebuie îndeplinită obligatoriu. Până atunci, eu nu sunt factor decizional la acest club.

Da, vorbesc cu cei de la CFR. Voi fi mâine la meci să mă uit. Rolul unui președinte este, printre altele, să ia decizii. Sunt lucruri de schimbat, bineînțeles, sunt multe. Am fost informat într-o oarecare măsură și e nevoie de timp pentru că anumite situații trebuie obligatoriu îmbunătățite. E o moștenire care necesită eforturi din mai multe puncte de vedere, chiar și financiare.

Dacă într-un final am acceptat, este și meritul lui Dan Petrescu, care a discutat cu mine, a insistat și m-a făcut să cedez. Este unul dintre antrenorii pe care îi apreciez. Cunosc modalitatea lui de lucru și își petrece foarte mult timp la biroul lui. Biroul lui însemnând o încăpere la stadion în care analizează tot ceea ce înseamnă pregătirea jocurilor, echipele adverse și nu numai", a declarat Cristi Balaj, pentru Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies