Costel Pantilimon NU ar refuza o revenire in Liga 1! Care este CLUBUL cu care si-ar dori sa semneze portarul

Costel Pantilimon NU ar refuza o revenire in Liga 1! Care este CLUBUL cu care si-ar dori sa semneze portarul

Costel Pantilimon are 33 de ani si se gandeste la o intoarcere in Romania, dupa mai multi ani petrecuti in Anglia.

Costel Pantilimon a juct ultima data in Liga 1 in 2012, atunci cand a plecat de la Timisoara la Manchester City. Portarul roman a fost imprmutat inca din 2011 in Premier League, iar in 2012, 'cetatenii' i-au activat clauza de cumparare de 3 milioane de euro.

Portarul a trecut de atunci pe la mai multe echipe, iar acum nu ar refuza o intoarcere in campionatul Romaniei. El si-ar dori ca echipa Timisoarei sa revina pe prima scena a fotbalului romanesc, cu un proiect sanatos si de durata.

"Intr-adevar, am zis tot timpul ca nu o sa refuz o revenire in tara. Daca ar fi dupa mine, mi-as dori sa se refaca echipa Timisoarei, sa se faca din nou un proiect sanatos. Uite, cum a fost proiectul domnului Marian Iancu, sa fie din nou Poli timisoara pe prima scena. 

Si chiar mi-as dori a multi dintre cei care am facut atunci performanta sa ne intorcem si sa reusim sa punem clubul pe picioare. Mi-as dori enorm de mult acest lucru.", a spus Costel Pantilimon la Telekom Sport.

Pantilimon a plecat de la Manchester City in 2014, atunci cand a semnat cu Sunderland. A mai trecut pe la Watford, Deportivo la Coruna, iar acum apartine de Nottingham Forrest, dar este imprumutat la omonia Nicosia, de unde va reveni la sfarsitul acestei luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies