Costel Gâlcă i-a răspuns lui Becali: ”Poate Gigi a uitat”

Costel Galca FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 23:05
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 23:05

Costel Gâlcă i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit recent de ce a renunțat, în 2015, la antrenorul care a câștigat toate trofeele puse în joc pe plan intern cu echipa sa. 

Antrenorul i-a răspuns elegant omului de afaceri și a spus că, în acea perioadă, Becali a încercat în repetate rânduri să-l demită.

Gâlcă, răspuns pentru Becali

”Am citit că și-a adus din nou aminte de anii aceia, că a intervenit el la mine. Am obosit să tot comentez periodic ce spun alții. Poate Gigi a uitat. Am vorbit doar de câteva ori la telefon.

El a tot încercat să mă dea afară atunci. Mi-a și zis niște chestii, chiar a ridicat tonul. Dar i-am explicat de fiecare dată că la mijloc e un contract.

Eu îi înțeleg frustrarea, dar, așa cum e vorba de banii lui, în egală măsură era în calcul și munca mea. Sigur, investește foarte mult, nu e nimic de comentat aici, dar poți să bagi degeaba sute de milioane dacă nu ai o strategie coerentă pe care să o respecți”, a spus Gâlcă, pentru PlaySport.

Ce a declarat Gigi Becali

„Nu făcea Gâlcă nimic, dădeam telefon din pușcărie și făceam schimbările doar eu. O dată nu am făcut schimbarea și ne-am descalificat, la meciul de la Iași am stabilit doi jucători, el nu i-a băgat, i-a expirat contractul și la revedere. 

Nu impun, crezi că Dică nu joacă cu jucătorii pe care îi vrea? El a făcut tot. Se consultă cu mine, crezi că eu îi dau echipa? Zic: 'ia, Dică, cum vezi tu?' Nu îi impun lui să joace el ce vreau eu. Toți antrenorii, ei mi-au spus că e mai bine ăla, zic: 'bine, măi, tată'”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Gâlcă este liber de contract din februarie 2022, după despărțirea de formația saudită Al Hazem. De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat la echipe precum Almeria B, FCSB, Espanyol, All Taawoun, Al Fayha sau Vejle.

3 trofee a câștigat Costel Gâlcă alături de FCSB în singurul sezon în care a antrenat echipa, 2014/2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii

  • 58 de meciuri a strâns Gâlcă pe banca lui FCSB, înregistrând 37 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri

7 puncte a obținut FCSB în grupa de Europa League din sezonul 2014/2015, când adversare erau Dinamo Kiev, Aalborg și Rio Ave. Trupa lui Gâlcă încheia pe locul 3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!