VIDEO Sorin Cârțu le-a tăiat elanul celor de la FCSB din câteva cuvinte. Mesaj tăios înaintea meciului cu Anderlecht

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 20:58
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 20:57
FCSB va juca contra lui Anderlecht, la Bruxelles, joi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO, în cadrul grupei B din Conference League.

FCSB are un singur punct, golaveraj 1-3 și este ultima în grupă după primele patru etape, însă păstrează șanse matematice la calificarea în primăvara europeană. Vicecampioana României trebuie să învingă Anderlecht și West Ham, iar Silkeborg să nu mai obțină niciun punct.

Sorin Cârțu le-a tăiat elanul celor de la FCSB din câteva cuvinte

Gigi Becali a declarat că speră în continuare la calificare, chiar dacă misiunea celor de la FCSB pare aproape imposibilă, însă Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, spune că vicecampioana nici nu ar trebui să mai viseze după cele două eșecuri rușinoase cu Silkeborg, 0-5.
 
"Când iei 10-0, nu cred că sunt îndreptățite visele...", a spus Sorin Cârțu.
 
Pe lângă visul calificării, Gigi Becali spune că își dorește o victorie contra lui Anderlecht și pentru suma pe care o oferă UEFA, 500.000 de euro
 
„Eu vreau să câștigăm, eu mai cred în calificare. Cât sunt matematice calculele, eu cred în ele, vreau să batem Anderlecht, West Ham și să ne calificăm. Cât timp matematic se poate eu cred, vreau să câștigăm meciul. 

E vorba și de 500.000 de euro, e o avere, că mă distrez eu așa cu 500.000, dar totuși. De asta nu am pierdut niciodată, deși pentru mine nu sunt mulți 500.000, 100.000 de euro sunt totuși o avere”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

VIDEO Conferință de presă Nicolae Dică înainte de Anderlecht - FCSB

 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!