VIDEO Nicolae Dică anunță noi schimbări la FCSB înaintea meciului cu Anderlecht: "Nu credeți că ar trebui să fac așa?"

FCSB va juca contra lui Anderlecht, la Bruxelles, joi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO, în cadrul grupei B din Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 19:37
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 20:44

FCSB are un singur punct, golaveraj 1-3 și este ultima în grupă după primele patru etape, însă păstrează șanse matematice la calificarea în primăvara europeană. Vicecampioana României trebuie să învingă Anderlecht și West Ham, iar Silkeborg să nu mai obțină niciun punct.

Nicolae Dică anunță noi schimbări la FCSB înaintea meciului cu Anderlecht

Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a anunțat la conferința de presă că va fi nevoit să facă noi schimbări în echipă, având în vedere programul încărcat al echipei sale, care a jucat luni, contra lui Sepsi (1-0).

"Pe ce echipă ne bazăm? Dacă noi am jucat luni seară la Sfântu Gheorghe și ne-am întors noaptea, la 4, la bază, marți am făcut doar refacere, iar azi am plecat pe drum atâtea ore, credeți că nu ar trebui să schimb niște jucători din echipă? Am văzut și în campionatul României, s-au jucat intermediare și majoritatea echipelor au schimbat jucătorii.

Este normal să schimbăm. Asta nu înseamnă că nu ne interesează acestă competiție. Trebuie să ne gândim cum vom folosi acești jucători, ce feedback am de la ei. Noi ne antrenăm azi practic, iar jucătorii care au jucat luni seară fac un antrenament de reactivare.

Ați văzut și voi diferența care a fost când am jucat cu foarte mulți jucători tineri și care au evoluat mai puțin. Sunt tineri, fără meciuri internaționale, dar vor prinde și ei experiență și vor ajunge la un nivel bun. Important e că am ajuns aici, dar important e și cum vom termina ultimele două partide.

Dacă vom folosi jucători care au jucat mai puțin în campionat nu înseamnă că nu ne interesează această competiție. Încercăm pe mai multe fronturi, trebuie să dăm șanse și altor jucători să evolueze", a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

  • Cum a arătat echipa de start a lui FCSB la meciul cu Sepsi: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Coman

Clasament grupa B Conference League

  • 1. West Ham - 12p
  • 2. Silkeborg - 6p
  • 3. Anderlecht - 4p
  • 4. FCSB - 1p
Modifică setările cookies