VIDEO Ce a spus Nicolae Dică, la aproape o săptămână după ce a recunoscut că a vrut să demisioneze de la FCSB

anderlecht - fcsb FCSB Nicolae Dica Conference League Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 22:17
Data actualizarii: Miercuri 26 Octombrie 2022, 22:17

La aproape o săptămână după ce a recunoscut că a vrut să demisioneze de la FCSB, Nicolae Dică pare să fi revenit la sentimente mai bune.

Rezultatele din campionat i-au dat încredere antrenorului de la FCSB. Echipa sa a urcat pe locul șase, care asigură prezența în play-off, iar acum speră la un miracol și în Europa.

„Eu sunt bine. Dacă am reușit să fac echipa să câștige patru meciuri consecutive în campionat, am reușit să trec peste momentele dificile.

Întotdeauna am fost un om pozitiv, important e să treci peste lucrurile negative care ți se întâmplă în viață”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă.

VIDEO - Conferința de presă a lui Nicolae Dică, înainte de Anderlecht - FCSB

Anderlecht - FCSB, joi, ora 19:45, pe PRO ARENA și VOYO

Umilită în dublă manșă de Silkeborg cu 0-10 la general, FCSB este ultima în grupa de Conference League, cu un singur punct, un singur gol marcat și 13 goluri primite. 

Totuși, vicecampioana mai poate spera la o calificare în fazele eliminatorii ale competiției, dar trebuie să fie ajutată și de rezultate. FCSB are nevoie, evident, de două victorii în ultimele două meciuri, cu Anderlecht (deplasare) și West Ham (acasă).

În același timp, FCSB trebuie să fie ajutată și de rezultatele din celelalte meciuri ale grupei. Mai exact, Silkeborg trebuie să piardă ambele partide rămase în această grupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!