Dinamo Cornel Talnar Dorin Serdean Pablo Cortacero Superliga

Pablo Cortacero a renuntat la Dinamo! "La ora actuala, actiunile sunt la Serdean"

Nu e gluma! Dinamo si-a schimbat seful. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Iulie 2021, 21:09
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2021, 21:32

Dupa ce Ionel Danciulescu a anuntat ca Pablo Cortacero negociaza vanzarea actiunilor clubului catre Dorin Serdean, Cornel Talnar a venit cu o precizare extrem de importanta. "Tantarul" a dezvaluit ca spaniolul a batut palma cu fostul presedintele executiv al "cainilor".

"Joia trecuta, domnul Serdean a vorbit cu Pablo Cortacero. Joia trecuta, a fost chemat in Spania ca sa-i dea actiunile. Vineri, s-au intalnit cu avocatii, cu notarii, iar Cortacero a spus, in cele din urma: 'Ca sa vedeti ca sunt de bun gand, nu vreau sa moara Dinamo. M-a pacalit si pe mine cineva cu banii. Eu nu mai pot. Dorine, vino sa-ti dau actiunile'.

Serdean a sosit ieri din Spania si mi-a promis ca va va spune el realitatea. La ora actuala, actiunile sunt la Serdean. Pana acum, despre Serdean se spunea ca e omul nu stiu care. Uite, el a adus actiunile. El vrea ca toti dinamovistii potenti, care vor binele lui Dinamo, sa puna  mana de la mana, sa stranga banii respectivi, sa faca un actionat puternic, cu bani multi si Dinamo sa nu moara", a declarat, la Digi Sport, Cornel Talnar. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!