Contra, gata sa vina la Dinamo in locul lui Andone! Declaratie de dragoste pentru Negoita: "Fara el, Dinamo nu mai exista!" 

Contra, gata sa vina la Dinamo in locul lui Andone! Declaratie de dragoste pentru Negoita: "Fara el, Dinamo nu mai exista!" 

Cosmin Contra a vorbit despre preluarea lui Dinamo. 

Favorit sa-i ia locul lui Andone, Contra spune ca e dispus sa vina in Stefan cel Mare, insa nu le poate promite suporterilor ca se va lupta la titlu. Pentru asta e nevoie de intariri masive in pauza de iarna.

"Dinamo e echipa de viitor, au niste probleme. Eu cred ca Andone poate sa le redreseze. Depinde de multi factori. Eu ca antrenor ma stie toata lumea, imi place disciplina, sa faca echipa pressing, imi place spectacolul, dar trebuie sa ai si jucatori. Eu am avut echipa ofensiva cu jucatorii pe care i-am ales eu. Dinamo nu e de locul 8, in lot sunt jucatori tineri de mare perspectiva. E un loc de primele 6, de cupe europene. Dar ca sa se bata la titlu nu se poate acum, poate daca s-ar fi pastrat fundasii centrali de anul trecut, daca ar fi ramas Anton, Essombe, poate atunci se bateau la titlu. Dar dupa ce au plecat atati jucatori, pe axul central au probleme. Fundasii centrali sunt foarte importanti pentru o echipa. Poate daca in iarna se vor aduce doi jucatori, fundasi centrali buni de tot, care sa dea siguranta. De la mijloc in sus, Dinamo e o echipa uneori foarte buna.

Am o relatie de respect cu domnul Negoita, fara el Dinamo nu ar fi existat azi. Lumea trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa-l critice. Fara el nu ar mai fi existat acest club, lumea se asteapta sa faca poate ce a facut Gigi Becali, sa investeasca milioane si milioane, el a avut niste datorii pe care sa le plateasca inainte de investitii si eu il vad un calculat, care nu face lucrurile in graba, le face pas cu pas. A adus Dinamo in posibilitatea de a juca in cupele europene, acum incerca sa creeze o echipa care sa se bata la titlu in Romania.

Eu iau in calcul orice oferta din Romania, chiar si de la Dinamo", a spus Contra la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies