Liga 1

Continua SCANDALUL dintre LPF si FRF! Noi ATACURI pe subiectul VAR: "Isi dau salarii exagerate pentru nivelul nostru!"

Sistemul VAR a provocat un adevarat razboi in Liga 1 intre FRF si LPF.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Martie 2021, 12:13
Data actualizarii: Duminica 07 Martie 2021, 12:13

Conducatorii celor doua s-au intrecut in atacuri si acuzatii dure dupa ce oficialii cluburilor din Liga 1 au cerut implementarea arbitrajului video.

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal a vorbit despre scandalul cu LPF, care a cerut oficialilor FRF sa plateasca pentru implementarea VAR-ului in Liga 1. Mihai Stoichita i-a atacat pe conducatorii Ligii pentru bugetul salarial.

"Am inteles ca ei isi dau niste salarii exagerate pentru nivelul nostru. Am inteles ca sunt 2.000.000 de lei pentru 20 si ceva de angajati. Si ei vor sa finantam noi acest proiect al VAR-ului. Cupa Romaniei e organizata de FRF si probabil ca va fi prima care va beneficia de VAR.

Sa zicem ca ne intelegem cu Liga si implementam VAR, dar asta nu se va intampla decat dupa opt-zece luni. Arbitrii trebuie instruiti, vom pierde o brigada de arbitri pe etapa, cei mai buni arbitri trebuie sa stea in camera VAR.

N-a spus nimeni ca n-avem nevoie de VAR, ne dorim VAR. Daca se va ajunge la o solutie intre cele doua foruri, introducerea sistemului va dura.

Trebuie sa fim echilibrati, nu sa facem o lupta politica a unora care probabil se vad in alte functii. E o problema pe care vrem sa o rezolvam, dar intr-un mod in care sa fie echitabil pentru toate partile", a spus Mihai Stoichita pentru Digi Sport.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies