Conspiratie anti-Steaua? Becali: "Bergodi si Borcea sunt implicati!"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Septembrie 2009, 17:49

"Bergodi e un vagabond mincinos si e mana in mana cu Ivanovic" - a tunat Becali in direct la Sport.ro dupa ce a ascultat inregistrarea cu presupusul jucator al Stelei.

"Este cineva tinut cu forta la Steaua? Jucatorii sunt tinuti in tarc? Cine e nemultumit poate sa vina sa imi spuna in fata. Au vrut sa lase sa se inteleaga ca e Szekely in inregistrare. Spun acum ca era dispus sa ii dau 200.000 de euro de la mine sa plece la Timisoara, insa a refuzat si mi-a zis ca nu lasa conditiile din Ghencea pentru Poli.

Jucatorii nu se tem de mine, nu cand, nu au pe ce. Eu sunt cel mai prieten patron cu ei. Chiar daca sunt in varsta, eu glumesc cu ei, mai fac o gluma cu gagici, rad, glumesc, cateodata nu le convine antrenorilor ca ii destind inainte de meciuri.

Ivanovic este platit de Dinamo. Am vorbit cu Borcea si a inceput sa rada. Mi-a zis sa imi aduc aminte de milionul de euro, ca l-am distrus atunci. Asta e numai in dusmanie. Pe mine nu m-a impins Bergodi, daca ma impingea nu mai apuca repriza a doua. E un vagabond, mana in mana cu Ivanovic. Chestiile astea cu frica jucatorilor sunt golaniile lui Bergodi" a declarat Becali la Sport.ro

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies