Panduru despre scandalul Gigi - Bergodi: "Nu mi-ar conveni sa intre peste mine cineva in vestiar"

Autor: Sport.ro
Marti 22 Septembrie 2009, 12:15
Panduru despre scandalul Gigi - Bergodi: "Nu mi-ar conveni sa intre peste mine cineva in vestiar"

Panduru refuza sa se bage in scandalul Bergodi - Becali, insa spune ca nici el nu ar fi fost de acord cu incidentul din vestiar, cand patronul a intrat peste echipa.

"Pare ca lucrurile s-au mai linistit la Steaua dupa ultima victorie, dar jucam 3 meciuri consecutive in deplasare. Nu am regretat in niciun moment ca am venit la Steaua."

"Eu am auzit ca vor sa semneze jucatorii si sa ia atitutine pentru ce s-a intamplat. Toti au fost de acord sa semneze acea petitie."

"Nu stiu cu domnul Bergodi ce s-a semnat, iar Stoichita stie cand vrea sa semneze contractul. "

"Mihai o sa semneze contractul, are mare incredere in el. Nu stiu ce o sa faca suporterii. "

"Am mai vorbit cu Renzo Rossi, nu cu Cristiano Bergodi. "

"Nu stiu ce s-a intamplat la pauza, nu stiu daca cineva putea sa evite. Ce sa-i spui lui Gigi, nu intra? Eu nu am intrat la vestiar pentru ca am considerat ca nu e bine. Nici mie nu-mi place sa se intre peste mine in vestiar la pauza, mai ales la 0-0. "

"Acum sa se dea vina pe mine ca eu nu i-am luat la bataie pe cei care intrau in vestiar? Era treaba antrenorului sa rezolve conflictul de la pauza cu Gigi. "

"Daca suporterii au ceva cu cineva, au cu Gigi. Becali mi-a spus ca vrea sa se intaleasca cu suporterii din nou sa vorbeasca. Trebuie sa vina fanii la meci."

"Singurul jucator accidentat este Golanski, Ionescu a avut o contuzie, nu a ratat meciul cu Pandurii pentru ca cineva i-ar fi zis lui Stoichita sa nu-l foloseasca", a spus Panduru la conferinta de presa.

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies