"Conducerea mi-a zis clar ca doreste sa ma transfere" Unde poate pierde Steaua o noua TINTA DE ATAC pentru Liga! E dorit in Italia

"Conducerea mi-a zis clar ca doreste sa ma transfere" Unde poate pierde Steaua o noua TINTA DE ATAC pentru Liga! E dorit in Italia

Tamuz a picat, Keseru e incert, Hamza pare imposibil. Lista atacantilor disponibili pentru Liga e tot mai mica la Steaua.

Si Tade se afla la inceputul verii pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar orice sansa de realizare pare inexistenta acum.

Tade este dorit in Italia, la Bari, acolo unde director este Razvan Zamfir, fostul om de la CFR Cluj. Tade spune ca CFR vrea sa-l vanda, mai ales ca jucatorul intra in ultimul an de contract.

Si salariul sau e o problema. CFR nu va putea sa-si permita sa-i achite contractul:

"Conducerea mi-a spus clar ca doreste sa ma transfere deoarece clubul are nevoie de bani. Salariul meu este cam mare, iar CFR vrea sa aplice plafonul salarial."

"Vor sa faca o tranzactie buna acum, cu un an inainte sa-mi expire contractul. Cel mai bun lucru pentru CFR este sa ma vanda in vara aceasta. Sunt fericit pentru ca am avut 2 ani foarte buni", a declarat Tade potrivit Stiridesport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies