Cele 3 transferuri care ar putea transforma Steaua pentru calificarea in Liga. Sfatul primit de Radoi inainte de dubla cu Trencin

Cele 3 transferuri care ar putea transforma Steaua pentru calificarea in Liga. Sfatul primit de Radoi inainte de dubla cu Trencin

Cu Muniru, Alcenat, Tudorie si Vlad Mihalcea, Steaua a reusit sa isi rezolve 40% din lista de transferuri promisa la inceputul perioadei de pregatire.

5 juniori si 5 titulari a fost promisiunea lui Becali pentru aceasta vara. Pana acum, Steaua a adus patru jucatori dintre care doar Alcenat si Muniru au sanse de titularizare.

Basarab Panduru spune ca daca Steaua vrea sa aiba sanse de Grupele Ligii, trebuie sa aduca trei jucatori cheie: Sanmartean, Szukala si Keseru ar fi trei variante perfecte.

"Va fi greu. S-a continuat intr-un fel tragerea grea de anul trecut. Nu uitati ca anul trecut, pentru Steaua s-a scos din urna mereu cel mai greu adversar: Stromsgodset, campioana Norvegiei, apoi Aktobe in turul 3 si Ludugorets in play-off. Acum, daca ar reusi sa-i readuca pe Sanmartean, Szukala si Keseru ar arata foarte bine echipa"

”Ei stau la 40 de metri de poarta si, daca nu reusesc sa evite asta cu Steaua, atunci vor avea o mare problema. Si pressingul asta avansat e bun, dar pana la un anumit moment"

"Steaua cred ca merge mai departe. Astra are meci destul de greu, dar s-ar putea sa treaca. Si Botosani trece de echipa din Georgia, dar va avea un meci foarte greu dupa, cu Legia Varsovia", a declarat Panduru la DolceSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Județele care se mai află în zona roșie din cauza COVID-19. În Capitală, incidența a ajuns la 4,15
BRAT
Modifică setările cookies