CFR 1-1 FCSB | "Eu decid aici, da? Sunt decizile mele" De ce nu a fost Julio Baptista in lot la meciul cu FCSB

CFR 1-1 FCSB | "Eu decid aici, da? Sunt decizile mele" De ce nu a fost Julio Baptista in lot la meciul cu FCSB

Vedeta CFR-ului, Julio Baptista nu a fost nici macar rezerva la meciul cu FCSB, dar antrenorul formatiei din Gruia a clarficat situatia fotbalistului trecut pe la Real.

Este cel mai bine platit fotbalist din Liga 1, dar nu joaca. Este situatia hilara a lui Julio Baptista, care nu a fost nici macar pe banca la partida dintre CFR Cluj si FCSB scor final 1-1.

Dupa meci, Conceicao a tinut sa clarifice situatia fotbalistului trecut pe la Arsenal si Real Madrid spunand ca a fost pur si simplu o decizie de ordin tactic.

"Cu Baptista nu s-a intamplat absolut nimic. A fost o decizie tactica. El va face parte din lot atunci cand voi decide acest lucru", a specificat antrenorul echipei campioane.

Portughezul de pe banca CFR-ului a dezmintit si zvonurile conform carora oamenii din conducere decid cine joaca la CFR Cluj, iar Baptista n-ar fi jucat pentru ca vor sa scape de el.

"Toate decizile care tin de echipa sunt luate doar de mine. Nimeni din conducere nu-mi spune ce sa fac. Cer mai mult respect pentru ceea ce fac la CFR Cluj", a incheiat Toni Conceicao.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies