FRF l-a interzis pe Mirel Radoi: antrenorul va avea dreptul sa stea pe banca, dar nu mai poate da indicatii

FRF l-a interzis pe Mirel Radoi: antrenorul va avea dreptul sa stea pe banca, dar nu mai poate da indicatii

Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv e si problema Radoi. Interzis pe banca de UEFA, Radoi n-are emotii in Liga I.

UPDATE 17:10 CEx al FRF a decis, in urma sedintei de astazi, ca doar unul dintre antrenori sa poata da indicatii de pe banca de rezerve in timpul meciurilor din Liga I, fie ca e vorba de principal, secund ori cel cu portarii.

Astfel, Mirel Radoi, care indeplineste functia de director sportiv, nu va mai putea sa-si dirijeze jucatorii de pe banca.

Daca nu se va conforma, Radoi ar putea primi intre 4 si 6 etape de suspendare, ceea ce ar insemna ca va fi obligat sa ia loc in tribune.

UPDATE 15:15 'Cazul Radoi' e al 13-lea pe ordinea de zi a Comitetului Executiv. La punctul 18, membrii vor discuta si despre solicitarea Stelei ca arbitrul Sebastian Coltescu sa fie exclus din arbitraj dupa greselile pe care le-a facut la meciul cu Astra, de la Giurgiu.

_________________________________________________________________________________________

Sefii Stelei anunta ca nu exista niciun articol de regulament care sa-l scoata din spatiul tehnic. La propunerea Comisiei Tehnice, Radoi ar putea fi totusi obligat sa se obtina de la comunicarea cu jucatorii ei. Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se afla punctul 'dezbatere si aprobare a propunerii Comisiei Tehnice cu privire la persoanele care se pot ridica de pe banca tehnica in timpul jocurilor oficiale'. In cazul in care se va merge doar pe varianta detinatorilor de licenta, rolul lui Radoi la marginea terenului va fi redus la cel de spectator.

UEFA nu-i va permite lui Radoi accesul in zona tehnica la meciurile desfasurate in competitiile sale pana cand stelistul nu obtine diplonele necesare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies