Are voie Radoi in vestiar? UEFA a dat raspunsul final! Ce anunt a facut Steaua cu cateva ore inaintea meciului cu Rosenborg

'Cazul Radoi' ar putea primi o noua dimensiune dupa meciul cu Rosenborg, de pe National Arena!

Antrenorul Stelei nu mai e interzis in apropierea imediata a echipei. A anuntat-o chiar UEFA, printr-un comunicat trimis Stelei. Helmuth Duckadam spune ca Radoi are voie in vestiar atat inainte de meci, cat si la pauza sau dupa. Steaua asteapta acum un raspuns legat de locul pe care Radoi al trebui sa-l ocupe in timpul meciului. Mirel isi doreste sa urmareasca jocul din spatele bancii, chiar daca Becali il astepta in loja, alaturi de el.

"Din hartia primita de la UEFA, am inteles ca Mirel are dreptul sa mearga in vestiar inainte si dupa meci. Incercam sa luam legatura cu UEFA in ziua meciului pentru a vedea daca poate sa comunice cu echipa din spatele bancii de rezerve. Dar inainte, in pauza si dupa finalul meciului nu e nicio problema, poate sa mearga alaturi de jucatori", a spus Duckadam la Sport.ro.

Mirel Radoi a primit interdictie din partea UEFA sa mai stea pe banca Stelei din cauza faptului ca nu detine licenta PRO de antrenor. Clubul a fost amendat cu 50 000 de euro pentru ca i-a permis sa dea indicatii in timpul partidelor cu Trencin si Partizan.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies