Steaua il vrea pe Radoi pe banca in grupele Europa League: "Am facut contestatie!" Atac la Dinamo dupa decizia luata de UEFA

Steaua il vrea pe Radoi pe banca in grupele Europa League: "Am facut contestatie!" Atac la Dinamo dupa decizia luata de UEFA

Umpleti National Arena, se deschid portile Europei! Steaua - Rosenborg se vede in direct la ProTV, joi de la ora 21:00

Steaua joaca in aceasta seara partida tur din play-off-ul Europa League contra celor de la Rosenborg. Pe langa Varela, suspendat, Steaua nu se va putea baza nici pe Mirel Radoi dupa decizia UEFA de luni. Steaua spera sa-si recupereze antrenorul macar in grupe.

"E discutabil si am cerut sa fim informati daca in Europa se procedeaza la fel. Am facut si o contestatie la UEFA, dar nu stiu daca se va judeca pana la meciul retur cu Rosenborg.

In legile jocului nu spune ca o anumita persoana trebuie sa dea indicatii, s-a format o cutuma ca doar antrenorii pot face asta, dar oricine de pe banca poate ajuta echipa.

Nu stiu daca FRF a facut aceasta contestatie la UEFA sa fie suspendat Radoi.

Uitati-va si la Dinamo, unde antrenorul nu avea licenta si statea pe banca, dadea indicatii. Directorul sportiv si team managerul nu trebuie sa aiba licenta pro. S-au trezit constiintele vii ale oamenilor sa ceara licente peste tot" a declarat Valeriu Argaseala la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies