Liga 1

Scandal uriaș la antrenamentele lui Dinamo! Paul Anton s-a dezlănțuit: „Numai corupție!”

Paul Anton (30 ani) nu mai vrea să rămână sub nicio formă la Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 17:08
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 17:13

Neplătit de luni bune, Paul Anton și-a depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo, însă cererea sa a fost refuzată de CNSL. Mijlocașul își dorește să rămână liber de contract, însă solicitarea i-a fost respinsă, motiv pentru care ar fi făcut un scandal monstru.

Conform Fanatik, în momentul în care a aflat răspunsul cererii sale, Anton se afla la antrenament și și-a ieșit din minți. Jucătorul ar fi început să țipe și să lovească cu picioarele în gărdulețele de pe teren, zbierând: „Asta e România, o țară de rahat! Numai corupție! M-am săturat!”, ar fi relatat o sursă din club. 
 

  • Scandal uriaș la antrenamentele lui Dinamo! Paul Anton s-a dezlănțuit: „O țară de rahat! Numai corupție!”

Reacție dură a agentului lui Anton 
 

Lucian Marinescu, reprezentantul lui Anton a emis un comunicat dur, prin care îi critică pe conducătorii lui Dinamo pentru modul în care este tratat fotbalistul. 

„În ciuda celor insinuate prin presă de cei din conducerea clubului, Paul Anton chiar este accidentat. Având dovadă scrisoare medicala. Nu vorbe aruncate. Și face zilnic recuperare, achitând contravaloarea serviciilor din propriul buzunar pentru că Dinamo nu platește. Între timp, salariile neplătite către Paul Anton se înmulțesc. Iar datoriile clubului cresc. Până acum cu valoarea unui salariu lunar. Când se va termina litigiul probabil cu valoarea a încă vreo două salarii. Cineva o să răspundă pentru mărirea în mod artificial, contrar intereselor creditorilor, a pasivului debitorului insolvent cu salariile lui Paul Anton, cu cheltuielile făcute sau cu despăgubirile pentru un posibil contract ratat din cauza lucrului în echipă a celor care au interese contrare cu al lui.

Ca încheiere și pentru a demonta minciunile strecurate abil de cei antrenați să facă asta, nimeni de la Dinamo nu a încercat în ultimele luni o negociere cu Paul Anton deși interesele creditorilor ar fi impus asta. Se afirmă, în schimb, că Dinamo «îi caută echipă». Paul Anton nu e o marfa. Va deveni liber de contract și va pleca unde vrea el și în ce condiții vrea el. Oricât ar dura pentru a realiza asta. Pentru că are răbdare. Și acum are și furie pentru disprețul cu care e tratat”, se arată o parte din comunicat. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies