Coman, aproape de TRANSFERUL CARIEREI: e pe lista lui Man City! Anunt de ULTIM MOMENT: sunt gata sa faca oferta

Coman, aproape de TRANSFERUL CARIEREI: e pe lista lui Man City! Anunt de ULTIM MOMENT: sunt gata sa faca oferta

Florinel Coman e marele pariu al lui Gigi Becali, iar dorinta patronului FCSB ar putea deveni realitate. 

Mbappe de Romania ar putea prinde transferul carierei. Jucatorul de 21 de ani este pe lista de transferuri a celor de la Manchester City, scrie Daily Mail. 

Publicatia britanica scris ca oficiali ai echipei din Premier League au venit de mai multe ori in Romania pentru a-l monitoriza pe Coman si sunt pregatiti sa faca o oferta pentru jucatorul roman. 

Gigi Becali are planuri mari cu Florinel Coman. Patronul FCSB vrea sa obtina foarte multi bani pe Mbappe de Romania. Becali vrea cel putin 30 de milioane dupa evolutiile bune ale jucatorului. 

Mai mult, acesta din urma e sigur ca daca Florinel Coman va evolua si mai mult, pretul lui poate ajunge la peste 50 de milioane de euro. 

"Coman are 21 de ani. Daca joaca asa si la echipa nationala si castigam campionatul, si mai joaca si in Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atat iau pe el. Poate, 70 chiar.

O sa-l vedem la 25 de ani. Eu daca pot sa-l tin, imi va fi greu, dar daca pot, peste doi ani o sa cer 60-70 de milioane de euro pe el. Poate chiar 100! Toata lumea a zis ca Becali vorbeste prostii, dar o sa vedeti", a declarat de curand Gigi Becali. 

Florinel Coman e dorit si de West Ham United si AS Roma!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății: „Bucureştiul nu se carantinează de Paşti”
BRAT
Modifică setările cookies