Liga 1

"Cluburile serioase nu fac oferte acum". Când s-ar putea discuta despre un posibil transfer al lui Octavian Popescu

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, iar patronul celor de la FCSB speră să obțină mulți bani pe el. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 19:22
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 19:43

Cu cele 9 goluri și 4 pase decisive în acest sezon, „perla” lui Gigi Becali poate fi protagonistul celui mai scump transfer din Liga 1, recordul fiind deținut de Dennis Man (23 ani), care a plecat la Parma pentru 11 milioane de euro. Însă, de data aceasta, patronul FCSB-ului a anunțat că nu îl lasă să plece nici măcar în schimbul a 50 de milioane de euro.

"E bine că îl monitorizează, dar el nu pleacă la ora asta. Încă nu este de transferat. Eu transfer când pot lua maximum de bani. Eu tot ce am transferat nu a fost mai valoros mai departe. Maximum pentru mine e 50 de milioane de euro, la ora asta. Acum pot să iau doar 10 milioane de euro. E posibil să nu iau, dar asta e", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

"Ce se aude despre toți fotbaliștii sunt povești"

Victor Becali a lămurit situația lui Octavian Popescu, explicând că pentru moment nu există nicio ofertă concretă pentru mijlocașul celor de la FCSB, la finalul sezonului urmând să se discute despre un posibil transfer. 

"Deocamdată, Tavi Popescu este un jucător urmărit de multe echipe, dar ca să spunem că e ceva concret, deocamdată nu este, cluburile au alte preocupări, cluburile serioase nu fac oferte acum și nu se bagă acum. Urmăresc, trag niște concluzii. Au fost jucători urmăriți și ani de zile și nu s-a concretizat. 

Impresiile sunt pozitive și evoluțiile lui au fost foarte bune, dar sigur, o echipă, mai ales că se vorbește de Anglia. O echipă din Anglia când este interesată ia legătura cu clubul, în primul rând, își anunță intenția, dar acolo, până nu se termină campionatul nu intră nimeni în discuții, nu face nimeni ofertă acum, ce se aude despre toți jucătorii sunt povești. 

Noi ne dorim degeaba, totul se face cu voia patronului. Pentru unii jucători a fost bine să plece mai devreme, pentru alții nu a fost mai bine, depinde de la jucător la jucător și de echipă. Există echipe care au răbdare și dau șanse tinerilor, altele care nu au și nu le mai dau șanse. Important este ca oferta să fie agreată de patron. Se știu pretențiile patronului. 

Așa sunt pretențiile lui, nu știu, dacă vin oferte, negociază, cum a fost cazul lui Man", a declarat Victor Becali la DigiSport. 

Modifică setările cookies