VIDEO EXCLUSIV Marica nu îl vede pe Octavian Popescu în Premier League: "E firav!". Unde îi recomandă să joace

Octavian Popescu (19 ani) impresionează în acest sezon la FCSB și este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 09:58

După ce a fost vehiculată varianta Benfica pentru mijlocașul lui FCSB, au apărut informații potrivit cărora și Everton s-a înscris în cursa pentru Octavian Popescu. Formația antrenată de Frank Lampard ocupă locul 17 în Premier League, cu 28 de puncte și încearcă să se salveze de la retrogradare în acest final de sezon.

Ciprian Marica îi recomandă campionatul Spaniei lui Octavian Popescu

Prezent în emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, Ciprian Marica, fostul atacant de la Șahtior, VfB Stuttgart, Schalke sau Getafe, îi recomandă lui Octavian Popescu să aleagă un alt campionat, unde poate avea mai multă libertate, precum cel al Spaniei.

"Aș minți să spun că îl văd pe Tavi Popescu, la cât e el de firav, în Premier League. Dar e un jucător cu calitate, poate juca la oricare echipă din Europa. Sigur, păstrând proporțiile. Anglia este Anglia. Știm cât de dur e fotbalul acolo. L-aș vedea mai bine în campionatul spaniol. Nici în Bundeslgia nu aș putea spune. Spania ar fi ideal pentru el, așa cum îi place să vină cu fața, să te lase să te întorci cu mingea, să îl ia ia unu contra unu. Mai mult s-ar plia asta pentru el.

Știm cât de liber lasă arbitrii jocul acolo (n.r - în Anglia), ei susțin jocul agresiv. E foarte important și pentru el dacă are de unde alege. Poate să își permită să zică 'Nu merg în Anglia, că e prea puternic, mă duc în Spania'. Dar dacă n-ai decât o ofertă și un tren trece, trebuie să te urci în el", a spus Marica, la Pro Arena.

În ceea ce privește suma cerută de patronul Gigi Becali pentru a-l lăsa pe Octavian Popescu să plece, 50 de milioane de euro, Marica a spus: "Nu-l credem sau tindem să zâmbim pentru că a mai vehiculat sume din acestea și nu s-au adeverit. De aceea suntem puțin sceptici, însă ne-am dori să vedem un fotbalist plecând din România pe o sumă atât de mare. Ar fi fantastic pentru fotbalul românesc"

  • 9 goluri și 4 pase decisive a reușit Octavian Popescu în cele 33 de meciuri jucate în acest sezon la FCSB
  • 3 milioane de euro este cota de piață a jucătorului de la FCSB, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies