Clubul din Europa care l-a monitorizat intens pe Andrei Burca: "Reprezentantii clubului au venit, l-au vazut intr-un meci din Liga 1" 

Clubul din Europa care l-a monitorizat intens pe Andrei Burca: "Reprezentantii clubului au venit, l-au vazut intr-un meci din Liga 1" 

Andrei Burca a fost in vizorul unui club important din Rusia.

Inainte ca Andrei Burca (27 de ani) sa semneze cu CFR Cluj, el a fost monitorizat de rusii de la Dinamo Moscova. Reprezentantii clubului i-au urmarit evolutia intr-un meci din Liga 1, insa pana la urma fundasul central a semnat cu echipa antrenata de Dan Petrescu.

"Burca a fost prezentat des la FCSB cat a fost sub contract cu noi, dar nu a fost dorit de staff .

In premiera spun ca pentru Burca a fost interes in acea perioada de la Dinamo Moscova, a fost monitorizat de rusi. Reprezentantii clubului au venit, l-au vazut intr-un meci din Liga 1, dar transferul nu s-a mai facut. Mai multe... Nu pot sa spun.

Ma bucur pentru el, pentru jocul facut contra Austriei. E un exemplu de urmat in ceea ce priveste modul de a se pregati, de a munci. Sa nu uitam ca Burca, acum cativa ani, juca in esalonul secund. Iar acum, dupa parerea mea, e cel mai bun fundas central din Romania", a declarat agentul Dragos Boboc pentru Digi Sport.

1,8 milioane de euro este cota de piata a fundasului, conform Transfermarkt. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies