Andrei Burcă pleacă de la Al Okhdood și negociază deja cu un nou club: ”A primit oferta”

andrei burca Al Okhdood bani yas Stranieri Andrei Burcă / Sursa: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 12:17
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 12:16

Andrei Burcă a petrecut sezonul 2023/24 la Al Okhdood, în primul eșalon al Arabiei Saudite.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, fundașul central se află în acest moment în Germania la EURO 2024, alături de naționala României, care s-a calificat în optimile turneului. Campionatul European se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Andrei Burcă pleacă de la Al Okhdood și negociază deja cu un nou club: ”A primit oferta”

Presa arabă informează faptul că Bani Yas i-a trimis o ofertă oficială lui Andrei Burcă, iar stoperul ar putea ajunge, așadar, să schimbe campionatul: de la Saudi Pro League, la cel al Emiratelor Arabe Unite.

Bani Yas a încheiat stagiunea treuctă pe locul 10 cu 26 de puncte. După 26 de etape desfășurate, clubul a înregistrat șapte victorii, cinci rezultate de egalitate și 14 înfrângeri.

Andrei Burcă a plecat în străinătate în 2023, după ce Al Okhdood le-a plătit celor de la CFR Cluj un milion de euro, moment în care fundașul era cotat la 3.7 milioane de euro.

Acum, Andrei Burcă este estimat la trei milioane de euro. Rămâne de văzut dacă valoarea fundașului va crește, odată cu rezultatele României de la Campionatul European din Germania.

”Ai vreo superstiție sau vreun ritual înaintea unui meci?” Andrei Burcă a răspuns imediat

Întrebat la conferința de presă premergătoare duelului cu Slovacia dacă are vreo superstiție înaintea unui meci de acest calibru, Andrei Burcă a răspuns sincer și a punctat cât de credincios e.

”(n.r. Ai vreo superstiție sau vreun ritual înaintea unui meci atât de important?) Nu, înainte de meci îmi spun rugăciunile și vreau să fie totul unde mă schimb să fie în ordine. Atunci când toate lucrurile sunt așezate cel mai confortabil mental”, a spus Andrei Burcă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!