"Cine spune ca sunt terminat, sa vina sa vada cum ma pregatesc!" Pustiul pe care Reghe e obligat sa-l bage de acum in teren! Ce promite sa faca

"Cine spune ca sunt terminat, sa vina sa vada cum ma pregatesc!" Pustiul pe care Reghe e obligat sa-l bage de acum in teren! Ce promite sa faca

Dupa ce buna vreme a vazut numai banca de rezerve, Iancu se pregateste sa intre in primul 11 al Stelei.

Mijlocasul adus de la Viitorul lui Hagi este ajutat si de conjunctura. Steaua nu va conta pe Chipciu, Tanase si Stanciu pentru meciul cu Gaz Metan Medias. Toti sunt suspendati, iar Reghecampf trebuie sa ii aduca in teren pe Keseru si Iancu.

Inainte de meciul de la Medias, Iancu le-a transmis un mesaj special si celor care il cred un jucator terminat:

"Mai sunt cateva voci care spun lucruri urate despre mine, fara sa cunoasca. Sa vina sa vada cum ma pregatesc, cei care spun ca sunt terminat si ca nu imi mai revin niciodata. Parerea mea ca ar trebui sa vina sa vada antrenamentele si sa se intereseze mai mult despre mine. Eu sunt antrenat acum, m-am pregatit foarte bine, sper sa intru, sa-mi vina randul. mister hotaraste si sper sa aduc un plus echipei, sa joc, cum am jucat cu Tbilisi."

"Mi se trage totul de la nationala de tineret, unde am gresit. M-am intalnit cu Bogdan Stelea intamplator in oras, mi-am cerut scuze. Am gresit ca am iesit din hotel la ora aia, dar cred ca s-a exagerat foarte mult. Am spus ca am gresit, am iesit, nu trebuia sa fac asta. Sunt tanar, am gresit, ma maturizez, n-o sa se mai intample asta cu siguranta, dar s-a exagerat foarte mult si lumea crede altceva despre mine", a declarat Gabi Iancu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ursul Arthur, ucis dintr-un singur foc de prinţul Emanuel. De ce nu-şi poate lua acasă macabrul trofeu
BRAT
Modifică setările cookies