"Cine joaca bine, va mai juca; cine nu, va sta pe banca" Teja lasa de inteles ca urmeaza schimbari in primul 11: "Nu ne sperie Hermannstadt, dar ii respectam"

Autor: Sport.ro
Duminica 10 Februarie 2019, 11:10

	"Cine joaca bine, va mai juca; cine nu, va sta pe banca" Teja lasa de inteles ca urmeaza schimbari in primul 11: "Nu ne sperie Hermannstadt, dar ii respectam"

Hermannstadt - FCSB e luni seara, de la 20:00!

FCSB cauta prima victorie din 2019. Echipa preluata in iarna de Mihai Teja a debutat cu un egal pe terenul Dunarii Calarasi, scor 1-1. Luni seara, ros-albastrii vor juca impotriva sibienilor de la Hermannstadt, care au reusit sa zmulga un punct din meciul cu liderul CFR, incheiat cu acelasi scor.

Mihai Teja, antrenorul FCSB-ului, a vorbit in aceasta dimineata in cadrul unei conferinte de presa. El spune ca nu se teme de Hermannstadt, dar ca respecta echipa lui Vasile Miriuta.

Teja: Nu ne e teama de ei, dar ii respectam

 

"Fiecare meci este foarte greu, cu Steaua orice echipa incearca sa se autodepaseasca.

Poate ca nu am avut cel mai bun start. E normal ca patronul sa critice unele lucruri atunci ca nu merg bine si sa laude atunci cand merg bine.

Nu ne sperie Hermannstadt, dar ii respectam. Au o echipa buna, periculoasa, omogena, au obtinut rezultate bune. Vom incerca sa-i anihilam si sa castigam jocul.

Probabil ca vor juca tot asa, vor incerca sa se inchida. Au jucatori iuti pe contraatac.

Sunt multumit de toti jucatorii, sunt concentrati, lucreaza bine. Cred ca ne trebuie prima victorie", a spus Mihai Teja in cadrul unei conferinte de presa"

Teja: Cine a jucat bine, va mai juca; cine nu, nu va mai juca

 

"Nu alcatuim echipa in jurul niciunui jucator, echipa are 11 jucatori.

Vom vedea cum va arata primul 11. Cine a jucat bine va juca, cine nu a jucat bine nu va juca. Toata lumea e apta.

Planic nu a pierdut banderola. Avem patru capitani alesi. Banderola nu are treaba doar cu asta, ci cu ce se intampla in vestiar. Un capitan trebuie sa aiba atitudine, sa fie respectat. De aia i-am si pus pe baieti sa aleaga. Un joc prost nu inseamna ca pierzi banderola", a mai spus Teja.

Tot mai multe țări europene revin la restricții pentru a controla răspândirea variantei Delta
BRAT
Modifică setările cookies