"Cinci jucatori au oferte!" Hagi isi reevalueaza decizia de a opri transferurile si poate da loviturile iernii! Ce fotbalisti sunt doriti

Gica Hagi anunta in urma cu mai multe etape ca nu vrea sa vanda niciun fotbalist de la Viitorul in iarna. Acum, el recunoaste insa ca mai multi jucatori au starnit interesul unor formatii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Decembrie 2018, 20:10
Data actualizarii: Marti 18 Decembrie 2018, 21:12

Gica Hagi poate da marile lovituri ale iernii. El recunoaste ca cinci fotbalisti de la Viitorul sunt curtati de alte echipe. Intre acestia se afla Ianis Hagi, fiul sau, dar si Denis Dragus si Tudor Baluta.

"Sunt deschis, nu sunt pretentios, cu toate ca stiu ca Viitorul are deja o cota si vinde destul de bine. Intotdeauna analizez si ma gandesc ce este bine si pentru jucatori. Nu in aceasta perioada, pentru ca mai avem un meci. Totusi, vine cineva sa vada un meci si se vorbeste despre oferte!

Cand va fi clar si o sa avem oferta pe masa, atunci vom vedea. Tatonari, vorbe, oricine poate sa faca. Media afla, se speculeaza, dar ofete exista doar cand sunt concrete. Interes exista, pentru ca si Dragus, si Ianis, si Baluta au facut lucruri bune.

Sunt curtati toti trei si inca doi jucatori. Vedem daca va pleca vreunul dintre ei in iarna asta. Daca pleaca, trebuie sa aducem altii si mai puternici. De slabit, nu ne slabim, pentru ca vin din spate de la Academie", a spus Gica Hagi dupa meciul cu CFR.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!