Cicaldau se antreneaza pe strazile din Bucuresti: "Iau buletinul si declaratia la mine, nu vor fi probleme" Cu ce isi ocupa fotbalistul Craiovei timpul petrecut in autoizolare

Alexandru Cicaldau a venit la Bucuresti in perioada de autoizolare.

Fotbalistul Craiovei spune ca se antreneaza alergand pe strazi, respectand insa regulile impuse de autoritati. Cicaldau spera ca fotbalul sa se reia cat mai repede, pentru ca o perioada indelungata de pauza nu face bine nimanui.

Intrebat despre cum isi petrece timpul, Cicaldau a declarat ca, pe langa antrenamente, se uita la seriale si se joaca jocuri video.

"Cand ies sa alerg iau buletinul si declaratia la mine, nu vor fi probleme. Ne incurca destul de mult pauza, nu stim cand revenit, deja stam de ceva timp. O sa ne fie greu pana o sa facem pregatirea fizica, pana o sa prindem forma noastra maxima. Sunt sigur ca se va lua cea mai buna decizie. Trebuie sa fim in siguranta cand incemep campionatul si pregatirea si sunt sigur ca se va alege cea mai buna solutie. E mai bine asa, fiecare sa stea acasa, tinand cont ca nu putem sa facem nimic. Acasa, fiecare e cu cine se simte mai bine sa treaca de perioada asta. Eu ma mai uit la filme, seriale, ma mai joc...", a spus Cicaldau, la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Nelu Tătaru: Peste 29.000 de români vor fi testați pentru Covid-19, pentru a vedea câți sunt imuni
BRAT