Chindris, visul campionatelor puternice! Iftime anunta trei tari interesate de super-fundasul lui Botosani: "Pleaca in vara!"

Chindris, visul campionatelor puternice! Iftime anunta trei tari interesate de super-fundasul lui Botosani: "Pleaca in vara!"

Andrei Chindris este obiectivul unor cluburi importante din Europa. 

Fundasul lui Botosani este unul dintre cei mai doriti jucatori de pe piata transferurilor din Liga 1. Andrei Chindris, dorit cu ardoare de Gigi Becali de anul trecut ar fi pe lista unor cluburi importante din Europa.

Patronul lui Botosani, Valeriu Iftime, a dezvaluit intr-o interventie telefonica interesul Valenciei pentru Chindris, dar si faptul ca a fost intrebat de fundas de echipe din Cipru si Belgia. 

"Cu FCSB lucrurile sunt blocate de la Paste incoace, sunt convins ca va pleca in aceasta vara de la Botosani. Sunt multe discutii si la Valencia si din Cipru, au intrebat de el si in Belgia. 

Cred ca nu il afecteaza, am avut discutiile astea si cu Morutan si Oaida, dar cand a sunat domnul Becali au inceput sa tremure. Chindris este altceva, are aceasta incredere, il vad si poate mai mult, simt ca nu il afecteaza foarte tare aceste discutii", a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport. 

Cota lui Andrei Chindris este de 800 000 de euro conform Transfermarkt. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Raed Arafat, despre epidemia de Covid-19 din țară: „Până în vara anului viitor nu vom sta liniștiți”
BRAT

Modifică setările cookies