CFR-ul se intareste pentru un nou titlu cu unul dintre jucatorii momentului in Liga I! Campioana se pregateste sa-i achite clauza de reziliere!

CFR-ul se intareste pentru un nou titlu cu unul dintre jucatorii momentului in Liga I! Campioana se pregateste sa-i achite clauza de reziliere!

CFR devine si mai ofensiva! Campioana cumpara un super jucator cu doar 200 de mii de euro.

CFR Cluj a pus ochii pe Fabbrini, atacantul celor de la FC Botosani!

CFR Cluj incepe sa tatoneze terenul pentru perioada de transferuri care sta sa inceapa si intentioneaza sa-i plateasca clauza de reziliere lui Diego Fabbrini.

Italianul in varsta de 28 de ani are o clauza de doar 200.000 de euro, iar clubul din Cluj e dispus sa o achite.

"Deja am oferte pentru Fabbrini, exista interes din Romania, am primit oferte din Grecia, din Arabia, din Grecia. Si CFR s-a interesat de el, m-a sunat Daniel Stanciu", a spus Florin Manea conform Fanatik.

Fabbrini a semnat un contract pe un singur an cu FC Botosani si este liber sa semneze cu un alt club de la 1 ianuarie.

"Da, este adevarat ca Fabbrini are o clauza de reziliere. Nu vreau sa vorbesc despre valoarea ei, cert este ca e destul de mica pentru ce calitati are el. Noi incercam sa-i prelungim contractul si din vara. Au existat tatonari cu mai multe cluburi, dar nicio oferta concreta pana acum", a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botosani pentru Fanatik.

Atat FCSB, cat si Dinamo s-au interesat de Fabbrini inainte ca acesta sa ajunga la FC Botosani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația vaccinurilor COVID-19 primite de România: Câte doze au trimis autoritățile către alte țări
BRAT
Modifică setările cookies