CFR - DINAMO | I-a lasat fara cuvinte de la primul antrenament! Ce a facut Julio Baptista in prima zi la CFR: "Este un pachet de MUSCHI!"

CFR - DINAMO | I-a lasat fara cuvinte de la primul antrenament! Ce a facut Julio Baptista in prima zi la CFR: "Este un pachet de MUSCHI!"

Cel mai titrat jucator din istoria Ligii 1 poate debuta mai rapid decat se credea.

Julio Baptista a devenit sambata oficial jucator celor de la CFR Cluj si a fost trecut pe lista UEFA pentru play-off-ul Europa League, acolo unde campioana Romaniei o va intalni pe Dudelange.

Desi nu a mai jucat un meci din 2016, Julio Baptista va putea debuta la CFR Cluj imediat! Presedintele clubului, Iuliu Muresan, a dezvaluit pentru Pro TV ca fostul jucator de la Sevilla, Real Madrid, Arsenal sau AS Roma a venit pus la punct cu pregatirea fizica!

"El a avut o dorinta foarte mare de a reveni in fotbal si nu a venit oricum pentru bani, pentru salariu. Nu va fi cel mai bine platit jucator din Liga 1. Dar va fi un exemplu foarte bun in lotul echipei noastre. Ne-a impresionat din prima zi, de la primele discutii.

In primul rand m-a impresionat fizic. Are un fizic impresionant, este un pachet de muschi. Nu a venit deloc gras, cum vin multi fotbalisti care fac o pauza de doua luni. El a venit fit. I se spune <<Bestia>> din cauza fizicului, dar altfel este un om foarte bun, deosebit.

Va fi un exemplu pentru toti din vestiar. La antrenament a venit cu o ora inaintea celorlalti si la final jucatorii au plecat si el este inca la sala" a spus Iuliu Muresan pentru Pro TV.

Totusi, Julio Baptista are sanse mici sa debuteze contra lui Dinamo in aceasta seara dupa ce abia a inceput pregatirea cu echipa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies