Silviu Lung Bilasco CFR Cluj Marius Bilasco Liga 1

CFR Cluj pregătește lovitura verii! Ce spun oficialii clubului despre sosirea lui Silviu Lung Jr. în Gruia

Silviu Lung Jr. (33 de ani), aproape de o revenire în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:06
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 18:11

Campioana CFR Cluj a pus ochii pe portarul cu trei meciuri în tricoul naționalei, care a rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor.

Întrebat despre acest subiect, Marius Bilaşco, directorul sportiv al clubului CFR Cluj, a oferit un răspuns voalat, însă nu a respins informațiile potrivit cărora campioana CFR ar negocia cu Silviu Lung. 

Potrivit informațiilor obținute de cei de la „Romanian Football”, sunt șanse foarte mari ca portarul să îmbrace tricoul ardelenilor în sezonul viitor.

„Au fost foarte multe comentarii pe acest subiect. E posibil să mai apară jucători noi la Cluj, dar n-aş putea să spun cine anume. În acelaşi timp e posibil să şi plece. Atât timp cât lucrurile sunt în grafic, numărul plecărilor sau sosirilor va fi foarte mic.

Noi am încercat să facem un lot echilibrat pentru a face faţă pe cele trei fronturi, cupe europene, campionat şi apoi Cupa României”, a spus Marius Bilașco.

Silviu Lung, campion cu Astra în 2016

Portarul este campion cu Astra în 2016 și ultima oară a îmbrăcat tricoul celor de la Kayserispor, în prima ligă din Turcia (din 2017). Atunci, Kayseri a plătit 350.000 de euro pentru a-l transfera.

131 de meciuri a bifat Lung Jr pentru cei de la Kayserispor, în toate competițiile, iar bilanțul este de 206 goluri încasate și 31 de partide fără gol primit.

Site-urile de specialitate îi oferă lui Lung Jr. o cotă de piață de 400.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies