Nelutu Varga CFR Cluj Dan Petrescu Liga 1

Neluțu Varga cere șase milioane de euro pentru unul dintre titularii lui Dan Petrescu de la CFR Cluj

Nana Boateng (28 de ani) poate pleca de la CFR Cluj în această vară. Pentru mijlocașul ghanez au venit mai multe oferte pe adresa campioanei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 10:43
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 10:43

Potrivit Fanatik, cea mai mare ofertă primită de cei de la CFR Cluj pentru Boateng ajunge la 2,5 milioane de euro. Nu este, însă, o sumă care să-l mulțumească pe patronul Neluțu Varga, care și-ar dori să obțină o sumă mult mai mare.

CFR Cluj vrea să obțină șase milioane de euro pentru Nana Boateng

Varga consideră că Boateng este un jucător care poate evolua în campionate precum cele din Anglia, Italia, Germania, Spania sau Franța, motiv pentru care a fixat pragul minim la șase milioane de euro!

Dacă transferul se va reazlia, Boateng va intra în istoria celor de la CFR Cluj. Cel mai scump transfer din istoria ardelenior este Alvaro Pereira, care a plecat în 2009 la FC Porto pentru 6,5 milioane de euro. În top este și Lacina Traore, pe care Kuban Krasnodar a plătit șase milioane de euro în 2011.

Boateng joacă la CFR Cluj din toamna anului trecut, atunci când ardelenii l-au transferat de la KuPS, din Finlanda. În cariera sa, Boateng a mai jucat pentru echipele de juniori de la Manchester City, dar și la Stromsgodset, în Norvegia, sau Colorado, în Major League Soccer.

1,4 milioane de euro este cota pe care i-o acordă site-urile de specialitate lui Boateng.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies