Liga 1

Neluțu Varga confirmă mutarea de 500 000 de euro: „Încerc să îi îndeplinesc lui Dan toate dorințele!” 

CFR Cluj face o mutare importantă pe piața transferurilor! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 11:20
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 12:42

12:40 Finanțatorul de la CFR Cluj, Neluțu Varga, a confirmat transferul lui Dugandzic de la FC Sochi. 

„Da, l-am luat pe Dugandzici. Încerc să-i îndeplinesc lui Dan toate dorințele spre a-și forma o echipă competitivă pentru Europa”, a spus patronul campioanei României pentru playsport.ro.


Cu Denis Alibec, împrumutat până în vară de la Kayserispor, pe picior de plecare, campioana României și-a găsit deja următorul obiectiv de pe piața transferurilor, chiar în compartimentul ofensiv. CFR Cluj este aproape să îl transfere pe Marko Dugandzic, fostul jucător al lui FC Botoșani, după cum anunță championat.com

Sursa citată informează că atacantul croat va pleca de la Sochi, echipă în tricoul căreia a jucat un singur meci în acest sezon, iar ardelenii vor plăti jumătate de milion de euro în schimbul său. 

Duganzdic a impresionat în Liga 1

Transferat de FC Botoșani în ianuarie 2020 de la Osijek, atacantul a reușit să înscrie 11 goluri în 22 de meciuri jucate în tricoul moldovenilor. În octombrie 2020, Marko Dugandzic a semnat cu Sochi, iar echipa lui Valeriu Iftime a încasat 500 000 de euro atunci în schimbul său. 

De atunci și până în prezent, atacantul a jucat 24 de meciuri în tricoul grupării ruse și a reușit să înscrie 5 goluri, 3 dintre ele în acest sezon, în care a fost indisponibil 4 luni din cauza unei accidentări.  

Modifică setările cookies