CFR Cluj face ORICE sa il convinga pe Arlauskis sa ramana! Oficialii campioanei i-au pus la dispozitie avion privat portarului 

CFR Cluj face ORICE sa il convinga pe Arlauskis sa ramana! Oficialii campioanei i-au pus la dispozitie avion privat portarului 

CFR Cluj incearca sa il convinga pe Arlauskis sa semneze prelungirea contractului. 

Desi Giedrius Arlauskis are oferte din Golf, CFR Cluj face tot posibilul pentru a-l pastra in continuare pe portarul caruia ii expira contractul la sfarsitul lui iunie. 

Oficialii lui CFR i-au pus la dispozitie lui Arlauskis un avion privat pentru a se intoarce in Romania de la Vilnius. Clujenii au platit 10.000 de euro pentru transportul portarului, care a facut primul test de Covid-19 si a intrat in izolare pentru urmatoarele 14 zile. 

"Ne dorim foarte mult ca Arla sa ramana in continuare la Cluj. Am inceput discutiile cu el si speram sa nu plece de la CFR. Abia s-a intors la echipa, vom avea timp sa vorbim si despre prelungirea contractului. 

Eu sper si imi doresc ca el sa semneze si sa ramana aici. Este unul dintre jucatorii foarte importanti ai echipei", a declarat Bogdan Mara conform Gazetei Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies