CFR Cluj a transferat un portar din Liga 1: "Am semnat!"

CFR Cluj Catalin Cabuz chinda targoviste Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Februarie 2023, 08:13
Data actualizarii: Marti 14 Februarie 2023, 08:13

CFR Cluj a mai rezolvat două transferuri în această iarnă.

Campioana României a ajuns la un acord cu Cătălin Căbuz (26 de ani), portarul Chindiei Târgoviște, care își încheie contractul cu formația dâmbovițeană la finalul acestui sezon.

CFR Cluj l-a transferat pe portarul Cătălin Căbuz, de la Chindia

Profitând că goalkeeper-ul Chindiei a intrat în ultimele luni de contract, CFR Cluj l-a convins pe Căbuz să semneze un contract valabil din vară. Ardelenii au procedat la fel și cu nigerianul Philip Otele (23 de ani), de la UTA Arad)

"Cu Cătălin Căbuz am semnat de mult", a confirmat Cristi Balaj, potrivit Prosport.

Crescut la Academia Hagi, Cătălin Căbuz a fost împrumutat constant de FC Viitorul la alte formații, precum FC Cișnădie, Râmnicu Vâlcea, Chindia sau FC Hermannstadt. În iulie 2021, portarul a făcut definitiv pasul la formația din Târgoviște.

În acest sezon, Căbuz a apărat în 23 de meciuri ale Chindiei, a încasat 30 de goluri și în cinci partide și-a menținut poarta intactă.

În lotul lui CFR Cluj se află acum cinc portari: Simone Scuffet (26 de ani), Cristi Bălgrădean (34 de ani), Răzvan Sava (20 de ani), Rareș Gal (22 de ani) și Mihai Pînzariu (18 ani).

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Cătălin Căbuz, conform Transfermarkt

CFR Cluj l-a transferat și pe mijlocașul Robert Filip

În ultimele ore ale ferestrei de mercato, CFR Cluj a anunțat și transferul unui internațional U20, mijlocașul central Robert Filip (20 de ani), adus din Italia, de la Alessandria Calcio

"Bine ai venit, Robert Filip!

Cluburile CFR 1907 Cluj și US Alessandria Calcio au ajuns la un acord privind transferul internaționalului U20, Robert Filip, în Gruia!

Îi urăm bun venit la CFR Cluj tânărului mijlocaș central și cât mai multe realizări!", a anunțat CFR Cluj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!