Ion Gheorghe fc voluntari FCSB Liga 1

Cel mai valoros jucător de la FC Voluntari a anunțat că pleacă de la echipă din vară: „Mulțumesc clubului pentru că m-a lăsat în Liga 1! Simt nevoia de schimbare!” 

FC Voluntari a pierdut drastic duelul cu FCSB de pe Arena Națională, 0-4, în etapa a patra din play-off. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 10:11
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 10:12

Ion Gheorghe (22 ani) a avut unul dintre cele mai slabe sezoane la FC Voluntari, iar la finalul sezonului se va despărți de gruparea ilfoveană, după cum a dezvăluit chiar el. Tânărul mijlocaș se află în ultimele luni de contract și deși a negociat cu oficialii clubului, le-a transmis că își dorește o nouă provocare, astfel că va schimba echipa din vară.

Ion Gheorghe și-a anunțat plecarea de la FC Voluntari: „Simt nevoia de o schimbare!” 

Tânărul fotbalist a vorbit la finalul meciului despre faptul că și-a pierdut din protagonism, dezvăluind că a muncit la fel ca în celelalte sezoane, motivând că Liviu Ciobotariu ar căuta să își contureze lotul pentru sezonul următor.  

„În vară îmi expiră contractul. Au fost discuții cu cei de la Voluntari, n-am ajuns la niciun consens. Contractul meu expiră și vreau să mulțumesc clubului pentru că m-a lăsat în Liga 1. Îmi doresc să am parte de o nouă provocare, am patru ani aici, simt nevoia de o schimbare, am spus asta și conducerii.

Nu știu dacă are vreo legătură cu faptul că n-am jucat în ultima perioadă, trebuie să întrebați conducerea. Eu mi-am făcut treaba la fel ca înainte. Acum că suntem în play-off, poate că antrenorul vrea să-și contureze lotul pentru următorul sezon. Sincer, mi-aș dori să fac pasul afară. Cu asta încep, mai târziu vom vedea”, a declarat Ion Gheorghe la finalul meciului. 

Ion Gheorghe este cel mai bine cotat fotbalist de la FC Voluntari, fiind apreciat la 1.3 milioane de euro conform Transfermarkt. 

  • 5 goluri și 5 assist-uri a bifat tânărul jucător în 30 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în acest sezon. 
Modifică setările cookies