Dinamo Vasile Miriuta Liga 1

"La Dinamo m-am simtit cel mai rau, am regretat ca am plecat de la Chiajna!" Dezvaluirile incredibile ale lui Miriuta

Vasile Miriuta e liber de contract dupa despartirea de Hermannstadt.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iunie 2020, 23:05
Data actualizarii: Vineri 26 Iunie 2020, 23:13

Fost jucator si antrenor la Dinamo, Miriuta spune ca perioada pe care a petrecut-o pe banca lui Dinamo e cea mai urata din cariera sa. Miriuta recunoaste a gresit cand a plecat de la Chiajna, la sfarsitul lui septembrie 2017, pentru a o prelua pe Dinamo. N-a rezistat decat 5 luni in Stefan cel Mare. Miriuta descrie meciul cu FCSB din Cupa drept un 'masacru', dar crede ca echipa lui Mihalcea nu va avea probleme cu retrogradarea in actualul sezon.

"Ati vazut ce a fost ieri: masacru! Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. N-a fost o noutate, lucrurile mergeau prost. Nu cred ca echipa va retrograda, chiar nu cred. Cand am fost eu acolo, situatia arata mai bine, dar de atunci s-a dus numai in jos echipa. Si acum imi pare rau ca ma plecat de la Chiajna, m-am simtit cel mai rau la Dinamo atunci. Cel mai rau din cariera mea", a spus Miriuta la Digisport.

Miriuta a stat pe banca in 12 meciuri ale cainilor, castigand 6 si pierzand 4. Doua partide s-au terminat la egalitate. Miriuta a fost concediat in februarie 2018.

Modifică setările cookies