Dinamo Alexandru David Constantin Anghelache Ionut Serban Liga I Superliga

Cel mai prost contract facut vreodata o obliga pe Dinamo sa-i dea 8.000 euro lunar unui fotbalist care a jucat 2 minute! In caz contrar, "cainii" trebuie sa scoata 1.000.000 euro!

Dinamo nu mai stie cum sa scape de Ionut Seban, dar jucatorului ii va fi prelungit contractul la vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 14:51
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 15:19

Ionut Serban este un fotbalist aproape inexistent pentru Mircea Rednic. El a jucat doar doua minute in acest sezon pentru Dinamo. Cu toate acestea, "cainii" se vad obligati sa tina cu dintii de el. Daca il supara sau il lasa sa plece chiar si liber, vor trebui sa plateasca 1.000.000 euro!

In acest moment, Ionut Serban are un salariu de 6.000 euro pe luna la Dinamo. Fotbalistul vrea, insa, mai mult, constient de faptul ca le poate forta mana conducatorilor clubului. Potrivit Digi, el a cerut marirea salariului la 8.000 euro lunar.

Contract unic in istoria fotbalului


Presedintele clubului Dinamo, Alexandru David, a explicat recent la Ora exacta in sport datele "cazului Serban", prezentate luni de sport.ro.

In urma cu 6 ani, Dinamo a parafat probabil cel mai bizar contract din istoria fotbalului romanesc, odata cu transferul lui Ionut Serban de la Sportul Studentesc.

In contract exista o clauza care spune ca in momentul in care Serban nu va mai fi jucatorul lui Dinamo, clubul din Stefan cel Mare va trebui sa ii plateasca lui Vasile Siman 1 milion de euro.

Interesant este ca Dinamo trebuie sa achite suma indiferent de situatie!

Daca il vinde sau il imprumuta, trebuie sa ii vireze lui Siman 1 milion de euro. Daca asteapta sa ii expire contractul si nu i-l prelungeste, trebuie sa ii vireze lui Siman 1 milion de euro.

Contractul semnat de Constantin Anghelache, la acea vreme presedinte al lui Dinamo, expira in iunie 2019. Actuala conducere este obligata sa ii prelungeasca intelegerea lui Serban, daca vrea sa evite sa trimita milionul in contul lui Siman.

Alexandru David: Mostenirea urata a lui Anghelache


"Este o situatie destul de complicata si este o mostenire urata pe care domnul Anghelache i-a lasat-o clubului Dinamo. Am vazut ca a dat si niste declaratii putin deplasate. Sa spui ca patronul echipei stia clauzele din contract este o minciuna sfruntata.

Eu stiu detaliile din momentul in care s-a facut acel contract. Stiu ca Bogdan Balanescu, din punctul meu de vedere unul dintre cei mai profesionisti conducatori de club din Romania, un om foarte bine pregatit in ceea ce inseamna regulamente, i-a atras atentia atunci domnului Anghelache sa nu semneze acel contract", a povestit Alexandru David la PRO X.

Cum se apara Anghelache


"Este un contract pe care l-am semnat cu acordul celor care conduceau Dinamo, si care conduc si acum. Tin minte ca domnul Siman m-a asteptat atunci vreo ora pana m-am intors eu cu contractul.

I-am spus lui Siman ca voi semna, dar va fi cel mai prost contract pe care l-am semnat in viata mea", a spus Anghelache la PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!