Transferuri FCSB Transferuri Liga 1 Fotbal intern

Perioada de transferuri se termina pe 25 februarie! Ce sfaturile le da sindicatul fotbalistilor celor care schimba echipele

Perioada de transferuri de iarna pentru Ligile 1, 2 si 3 se incheie pe 25 februarie 2019, in timp ce cluburile afiliate AJF-urilor pot efectua transferuri pana cu 48 de ore inainte de reluarea campionatelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Februarie 2019, 13:07
Data actualizarii: Vineri 15 Februarie 2019, 13:22

Sfaturile date, prin intermediul unui comunicat, de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN) jucatorilor care vor sa se transfere pana la data limita:
 
"- Daca intre un fotbalist si un club se incheie un Acord de incetare a raporturilor contractuale, acest Acord trebuie sa fie depus la Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor a FRF pana la data de 25 februarie 2019 inclusiv, pentru a avea posibilitatea sa va legitimati si dupa incheierea perioadei de transfer.
 
- Daca respectati conditia de mai sus, va puteti legitima si dupa incheierea perioadei de transfer, cu exceptia ultimelor 6 etape din campionat - pentru Liga 2 si 3, si pana la inceperea play-off-ului sau play-out-ului pentru liga 1. De asemenea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca, in momentul in care incheiati un Acord de incetare a raporturilor contractuale cu un club, in acest Acord trebuie sa apara toate sumele pe care clubul le mai are de achitat catre dvs, precum si data sau datele la care se vor achita aceste sume. In cazul in care sumele restante nu sunt prevazute in Acord, se considera ca respectivul club nu va mai datoreaza nimic.
 
- In cazul in care indepliniti conditiile pentru a depune memoriu sa deveniti jucator liber pentru justa cauza, aceasta cerere trebuie sa fie inaintata pe rolul Camerei Nationale pentru Solutionarea Litigiilor pana in data de 25 februarie 2019 inclusiv, pentru a va putea legitima si dupa incheierea perioadei de transfer. In cazul in care un jucator isi depune memoriu pentru a deveni liber de contract inainte sau in timpul perioadei de transfer si hotararea este pronuntata ulterior incheierii perioadei de transfer, acesta se poate legitima si dupa incheierea perioadei de transfer, mai putin in ultimele 6 etape din campionat - pentru Ligile 2 si 3 sau pana la inceperea play-off-ului/play-out-ului pentru Liga 1.
 
- Acordurile de transfer pot fi inregistrate la Departamentul Competitii al FRF numai pana la data de 25 februarie 2019, inclusiv. Acordul de transfer poate fi inregistrat la Departamentul Competitii al FRF doar daca este completat in 4 exemplare originale, toate fiind necesare pentru inregistrarea la FRF.
 
- In cazul unui transfer definitiv, pe Acordul de transfer, la art. 4. Alte Clauze, trebuie sa apara sumele pe care clubul cedent (clubul de la care plecati) vi le datoreaza, precum si datele la care acestea vor fi achitate.
 
- Daca doriti sa incetati relatiile contractuale cu echipa actuala, trebuie sa optati pentru o singura varianta de incetare a contractului. De exemplu: fie pentru reziliere cu acordul partilor, fie pentru transferul la alta echipa - prin semnarea acordului de transfer. In niciun caz sa nu semnati 2 acte juridice diferite (si reziliere, si transfer). In cazul in care sunteti pusi intr-o astfel de situatie, contactati imediat AFAN.
 
- In cazul in care semnati un contract cu un club ce are mai multe echipe, din care una evolueaza in Liga 4, iar clubul va inregistreaza contractul la AJF, pentru a putea evolua la echipa clubului care activeaza in Ligile 1, 2 sau 3 aveti nevoie sa primiti viza din partea departamentului Competitii din cadrul FRF/LPF in interiorul perioadei de transfer, deci pana la data de 25 februarie 2019 inclusiv.
 
- Va reamintim ca intr-un an competitional va puteti legitima la trei echipe, insa aveti drept de joc doar la doua echipe. Prin urmare, aveti in vedere acest aspect cand va ganditi sa va despartiti de actuala echipa."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!