Cel mai în formă fotbalist de la FCSB? Cum a răspuns un fost jucător al vicecampioanei

FCSB Darius Olaru Superliga vadim rata Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 23:12
Data actualizarii: Miercuri 08 Februarie 2023, 23:11

„Roș-albaștrii” se află în acest moment pe locul patru în clasamentul Superligii.

FCSB a obținut, astfel, 44 de puncte din 72 posibile după 24 de etape disputate în campionatul României. În aceeași ordine de idei, gruparea dirijată de Mihai Pintilii a înregistrat 13 victorii, cinci rezultate de egalitate și șase înfrângeri până acum.

Cel mai în formă fotbalist de la FCSB? Cum a răspuns un fost jucător al vicecampioanei

Fostul jucător al vicecampioanei, Vadim Raţă (29 ani), care pe 12 august pleca la FCSB, a semnat un nou contract, pe o perioadă de 3 ani, cu FC Voluntari la începutul lunii septembrie 2022.

La șase luni de la despărțirea de FCSB, fotbalistul și-a expus părerea cu privire la cel mai în formă jucător din clipa actuală de la vicecampioana României.

„Cu siguranţă e Darius Olaru la mijloc. Chiar îmi place ce face pe teren şi Adrian Şut, echilibrează foarte bine jocul”, a spus Vadim Rață, potrivit Orange Sport.

Darius Olaru e cotat la 5.3 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, și se află la FCSB din iarna anului 2020. Mijlocașul central mai are contract cu trupa din Berceni până la finalul lunii iunie 2024.

În această stagiune, internaționalul român a bifat 22 de apariții în echipamentul „roș-albaștrilor”, a reușit să se impună pe tabelă o dată și a pasat decisiv în alte patru situații.

Vadim Rață încă nu și-a luat gândul de la FCSB. Ce a spus fotbalistul la șase luni de la despărțire

Recent, jucătorul a vorbit despre scurta perioadă petrecută la formația din Berceni, evidențiind faptul că i-ar fi trebuit mai mult timp să se adapteze la echipa condusă pe atunci de Nicolae Dică.

„Toate gândurile mele erau la o acomodare cât mai rapidă la FCSB. După aia brusc s-au dat planurile peste cap, trebuia să mă întorc aici (n.r. - la FC Voluntari). Până şi în momentul de faţă stau în apartament acolo, în Berceni. E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit ei. 

Ar fi bine să le luăm puncte, trei sau măcar două, poate să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalist. E o echipă acum foarte bună (n.r. - FCSB) şi mă bucur pentru băieţii de acolo. 

Eu cred că mie îmi trebuia puţin mai mult timp că să demonstrez (n.r. -la FCSB). Nu cred că aş mai reveni (n.r. - la FCSB), pentru că ar fi ceva straniu”, a spus Vadim Rață, potrivit Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!