Cel mai apropiat sfatuitor al lui Becali INSISTA ca Brandan sa plece! 4 motive pentru care "e bun, dar e timpul sa plece"

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Februarie 2012, 14:55

	Cel mai apropiat sfatuitor al lui Becali INSISTA ca Brandan sa plece! 4 motive pentru care "e bun, dar e timpul sa plece"

Steaua - Twente, joi, 16 februarie, ora 22:00 live la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Unul dintre cei mai constanti jucatori ai Stelei din acest sezon si-ar putea lua adio de la echipa dupa dubla cu Twente. Brandan e dorit in China, iar unul dintre apropiatii lui Becali, Iordanescu spune ca ar fi cazul sa plece. Varsta isi va spune curand cuvantul, iar Brandan deja a dat totul pentru Steaua si merita sa fie lasat sa se transfere:

"Ilie Stan a procedat foarte bine ca a plecat cu jucatorii intr-un prim cantonament la munte, jucatorii aveau nevoie, lotul a suferit in toamna enorm pe lipsa de pregatire."

"Eu il apreciez pe Brandan, consider ca e un jucator bun, polivalent. Steaua ar avea nevoie de Brandan, dar nu uitati ca are o varsta, pentru omul, pentru caracterul, pentru felul in care intelege sa sprijine Steaua, cred ca i-as da drumul sa plece", a declarat Iordanescu la Sport.ro

Dintre cei peste 30.000 de români vindecaţi de Covid-19, nici 300 nu au donat plasmă
BRAT