Cel mai apropiat sfatuitor al lui Becali INSISTA ca Brandan sa plece! 4 motive pentru care "e bun, dar e timpul sa plece"

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Februarie 2012, 14:55

	Cel mai apropiat sfatuitor al lui Becali INSISTA ca Brandan sa plece! 4 motive pentru care "e bun, dar e timpul sa plece"

Steaua - Twente, joi, 16 februarie, ora 22:00 live la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Unul dintre cei mai constanti jucatori ai Stelei din acest sezon si-ar putea lua adio de la echipa dupa dubla cu Twente. Brandan e dorit in China, iar unul dintre apropiatii lui Becali, Iordanescu spune ca ar fi cazul sa plece. Varsta isi va spune curand cuvantul, iar Brandan deja a dat totul pentru Steaua si merita sa fie lasat sa se transfere:

"Ilie Stan a procedat foarte bine ca a plecat cu jucatorii intr-un prim cantonament la munte, jucatorii aveau nevoie, lotul a suferit in toamna enorm pe lipsa de pregatire."

"Eu il apreciez pe Brandan, consider ca e un jucator bun, polivalent. Steaua ar avea nevoie de Brandan, dar nu uitati ca are o varsta, pentru omul, pentru caracterul, pentru felul in care intelege sa sprijine Steaua, cred ca i-as da drumul sa plece", a declarat Iordanescu la Sport.ro

Vrem din nou la Euro! Luni, 20:30, Romania U21 - Irlanda de Nord U21, in direct la PRO TV!

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul negocierilor pentru formarea Guvernului. Iohannis nominalizează marți premierul
BRAT