In momentul asta, echipa Stelei cu Twente este clara! Ilie Stan a decis deja ce 11 de start va arunca in teren

Steaua Twente Enschede Europa League
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2012, 15:55
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2012, 16:14

Steaua - Twente, joi, 16 februarie, ora 22:00 live la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Ilie Stan nu mai are in acest moment niciun dubiu privind echipa de start a Stelei cu Twente. Desi mai sunt destule zile pana la meci, antrenorul Stelei are deja 11-le schitat.

Cu exceptia lui Dananae si Chiriches, Ilie Stan ii va folosi cu Twente pe toti cei cu care s-a bazat si in tur. Steaua poate juca atat 4-4-2, cat si 4-3-3 in meciul din Europa League.

Cum arata acum echipa cu Twente: Tatarusanu – Dananae, Chiriches, Geraldo, Brandan – Rusescu, Bicfalvi, Prepelita, Tanase – Tatu, Nikolic.

Martinovic sau Dananae?

Dananae nu a mai jucat de mult, dar Ilie Stan are incredere in fostul jucator al Craiovei. In acest cantonament l-a folosit des si pare dispus sa-l tina in teren cu Twente, pastrandu-l pe Martinovic pe banca. Ilie Stan are nevoie in banda dreapta de macar un jucator de profil, in conditiile in care Rusescu va fi folosit mijlocas.

Nikolic, din KO in OK!

Muntenegreanul nu va avea probleme la ora jocului cu Twente si va face cuplu in atac cu Tatu, ajutati de Tanase, Rusescu si Prepelita din spate.

Brandan, fundas, Bicfalvi e noul Bourceanu!

Bicfalvi trebuie sa faca meciul vietii cu Twente! Nu are voie sa greseaca, nu are voie sa prinda o zi proasta. El ii va tine locul capitanului Stelei si va avea in fata jucatori creativi si extrem de rapizi. Brandan va fi folosit obligatoriu ca fundas stanga, in conditiile in care Latovlevici nu a jucat niciun minut in aceasta iarna. El a demonstrat pana acum ca joaca excelent cu Tanase in banda.

Chiriches si Geraldo, cuplu premiera in meciurile oficiale!

Pana acum Steaua a avut prea multe cupluri de fundasi centrali in acest sezon. Gardos, Grandan, Geraldo, Iliev, Galamaz si Martinovic s-au invartit pe cele doua posturi in functie de accidentari si suspendari. Ilie Stan va incepe primul meci din 2012 cu un cuplu nou de fundasi: Geraldo - Chiriches. Au jucat bine impreuna in aceasta iarna si par cei mai siguri jucatori ai momentului la Steaua.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!